Connect with us
S-a intamplat in direct! Cand au aflat povestea reporteritei...

Știri

S-a intamplat in direct! Cand au aflat povestea reporteritei…

Serene Branson a avut cea mai dificila transmisiune in direct pentru postul american CBS. Telespectatorii au observat ca se poarta ciudat in timpul LIVE-ului, insa abia dupa ce i-au citit povestea pe Internet au inteles-o.

„Ca sa fiu onesta, am inceput sa plang imediat dupa LIVE pentru ca imi era frica. Imi era rusine, eram terorizata si confuza in legatura cu ce s-a intamplat”, au fost explicatiile reporteritei americane.

Serene isi pregatea lucrurile pentru transmisiunea in direct de la Premiile Grammy. Cand trebuia sa pronunte cuvantul Grammy, a inceput sa aiba palpitatii, iar fruntea ei transpira abundent. Cameramanii nu a stiut cum sa reactioneze la balbaielile femeii, mai ales ca milioane de telespectatori o urmareau cu atentie.

Caz SOCANT la Spitalul de Arsi! A murit dupa o transfuzie gresita!

Fiul Luminitei Anghel, intr-o ipostaza SOCANTA. Au urmat comentarii

La inceput a fost o durere puternica in piept, dupa care a urmat o migrena severa. In ciuda simptomelor si a dificultatii de a continua transmisia, Serene a continuat sa vorbeasca cu microfonul in fata, care ii tremura in mana. Imediat dupa live, le-a cerut cameramanilor sa vada imaginile pentru ca stia ca a dat-o in bara.

Acestia au chemat paramedicii, iar diagnosticul nu a fost atat de crunt pe cat se asteptau: femeia sufera de migrena, iar episoadele severe apar pe neasteptate. „Cand am deschis gura ca sa vorbesc, simteam ca mi se intampla ceva straniu. Nu mi-am amintit deloc cuvantul Grammy si eram perfect constienta ca ceva mi se intampla”, isi aminteste Serene.

Pentru slaba prestatie in fata camerei, Serene a primit numeroase critici in mediul online, printre care injuraturi si cereri de demisie, caci face de ras postul CBS. Reporterita a dat un interviu pentru a explica cele intamplate in timpul transmisiunii in direct, iar toti cei care au criticat-o si-au cerut scuze neimaginandu-si ca o durere de cap poate crea asemenea dificultati.

Serene a avut de ales intre a merge la spital si a pleca spre casa ca sa se odihneasca si a ales, in cele din urma, sa se odihneasca in caminul ei.

Ce putem invata, asadar, din aceasta poveste? Aparantele insala si nu e bine sa ii judecam pe cei care apar la televizor. Nu putem sti cum se simt, daca au o stare de sanatate buna sau intampina dificultati pe care nu le observam din spatele micului ecran. Fara doar si poate, viata de reporter nu e usoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top