Connect with us
Horoscop vară 2019, zodie cu zodie. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

Horoscop

Horoscop vară 2019, zodie cu zodie. Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni

Horoscop vară 2019. În această vară vor avea loc transformări uluitoare în viețile nativilor. Îți prezentăm unul din cele mai complexe horoscoape pentru vara aceasta.

Horoscop vară 2019: Racii încep o relație nouă, Berbecii câștigă bani cu nemiluita

BERBEC. Pentru tine lunile iulie și august vor însemna renașterea din punct de vedere financiar. Vei fi cadorisit din toate părțile și te vei bucura din plin de viață. Vara aceasta stai bine și la capitolul amoros. Ai grijă totuși cu petrecerile până târziu. Oboseala îți poate afecta concentrarea la locul de muncă.

TAUR. Pentru tine, zodie de pământ, cel mai important este să rămâi rațional, să nu te ia valul la primul succes. Trebuie să te redefinești din punct de vedere profesional, să dai tot ce e mai bun din tine. În luna august o vacanță exotică îți face cu ochiul fapt pentru care nu ar trebui să o refuzi.

GEMENI. La tine lucrurile pot lua întorsături dificile mai ales în lunile iunie și iulie. Vei realiza câte greșeli ai făcut, că ți-ai pus încrederea în cine nu trebuia, dar asta nu e ceva nou în cazul tău. Faci o nouă schimbare în viața ta. Amoros, va fi o vară fierbinte.

RAC. Nu te lua la ceartă cu cei de la locul de muncă. Trebuie să faci o serie de schimbări în ce privește relația cu colegii de serviciu. Din punct de vedere amoros, vei avea o vară cu tunete, fulgere și fiori, ca în melodia Andrei. Orice despărțire e un pas către un nou început, unul cu siguranță mult mai bun.

LEU. Nimic nu se compară cu bucuria ta de copil atunci când îți ies toate planurile. Ai norocul să fii înconjurat de oameni minunați. Acești oameni te vor ajuta și te vei realiza din punct de vedere profesional în această vară.

FECIOARĂ. Vara aceasta definitivezi niște planuri serioase. Gândul de plecare în afară este tot mai puternic și asta ar trebui să îți dea ambiție să faci ceva pentru îndeplinirea visului. Vara aceasta ar putea fi vara marilor schimbări. Nu mai poți da înapoi sub nicio formă.

Scorpionii se gândesc și ei la o escapadă

BALANȚĂ. Ai de-a face cu oameni tot mai enervanți în vara aceasta. Ești nevoit mai mult ca oricând să faci o curățenie în viața ta. Prietenii nu sunt ceea ce par și te vor dezamăgi. Tu trebuie să fii tare. Slavă Domnului că vei avea motive de bucurie.

SCORPION. Vara aceasta te vei realiza din toate punctele de vedere. Te ia dorul de ducă și s-ar putea să iei o decizie neașteptată. O ofertă greu de refuzat va apărea în viața ta în luna iulie.

SĂGETĂTOR. Te trec fiorii când te gândești că în timp ce unii sunt în vacanță tu vara asta ai mai multă treabă pe cap ca niciodată. Nu e nimic, la final tu vei sta la soare și ceilalți se vor căuta în buzunare de mărunțișuri.

CAPRICORN. Profesional vei cunoaște o serie de schimbări în perioada următoare. Vor fi tot felul de situații prin care vei trece și care te vor face mai matur, mai responsabil, mai pregătit pentru greutățile vieții.

VĂRSĂTOR. Vara aceasta cunoști o nouă dragoste. Ai parte de tot felul de aventuri, iar una dintre ele s-ar putea să fie iubirea vieții tale. Te gândești serios să începi o relație de lungă durată. Vara asta e una a iubirii pentru tine.

PEȘTI. Și tu vei avea o vară spectaculoasă. Călătoriile vor fi ceva banal pentru tine, iar relația cu cei din jur se va îmbunătăți considerabil. Ai parte de multe surprize plăcute mai ales în luna august. Pentru că sunt surprize, te lăsăm să le descoperi!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top