Connect with us

Sport

Rezultate UEFA Champions League 27 septembrie – Liga Campionilor GRUPE

Uefa Champions League a început pe 13 septembrie. A doua etapă din Liga Campionilor a adus meciuri extrem de disputate si foarte multe goluri.

UEFA Champions League rezultate 27 septembrie

FC Copenhaga – Club Brugge, scor 4 – 0

FC Copenhaga a înscris cele mai multe goluri în meciul disputat împotriva echipei Club Brugge, scor final 4-0. În minutul 54 Denswil înscrie în propria poartă, iar în minutul 62 Copenhaga ratează un penalty prin Augustinsson. Delaney înscrie în minutul 64, după doar 5 minute Copenhaga mărește avantajul prin golul lui Santander, iar ultimul gol este înscris în al doilea minut de prelungiri de către Jorgensen. FC Copenhaga a dominat și a fost echipa mai periculoasă. Jucătorii echipei gazde au jucat fotbal cu posesia mingii, în timp ce oaspeţii au încercat să găsească slăbiciunea defensivei adverse în special cu contraatacuri rapide.

Dinamo Zagreb – Juventus, scor 0 – 4

Un alt meci din a doua etapă a Ligii Campionilor în care s-au înscris 4 goluri. Minutul 24 a adus primul gol pentru Juventus prin Pjanic, iar la doar 7 minute mai târziu Higuain aduce scorul la 2 -0. În a doua repriză, în minutul 57 înscrie și Dybala pentru Juventus. La fel ca și Brugge, Dinamo Zagreb a înscris în propria poartă prin Semper. Juventus a fost echipa net superioară în acest meci, gazdele concentrându-se mai mult pe partea defensivă.

Borussia Dortmund – Real Madrid, scor 2 – 2

Meciul a fost transmis live online de Huff.ro. Un meci echilibrat, cu multe ocazii la ambele porți, însă și cu 4 cartonașe galbene pentru Dortmund și unul pentru Real Madrid. Golurile Realului au fost înscrise de Ronaldo în minutul 17 și Varane în minutul 68. Pentru Borussia Dortmund au înscris Aubameyang în minutul 43 și Schurrle în minutul 87.

Sporting Lisabona – Legia, scor 2 – 0

Sporting s-a impus clar în fața echipei Legia, în prima repriza marcând ambele goluri prin Ruiz, în minutul 28 și apoi prin Dost în minutul 37. Ambele echipe au combinat mult la mijlocul terenului, însă Sporting a fost azi echipa mai bună.

Leicester – FC Porto, scor 1 – 0

Un meci cu multe cartonașe galbene, câte trei de ambele echipe. Leicester a deschis scorul în minutul 25 printr-un gol înscris de Slimani, acesta fiind singurul gol al meciului. A fost un meci echilibrat, niciuna dintre cele două echipe nu a fost foarte activă în atac, preferând sa joace defensiv.

Monaco – Leverkusen, scor 1 – 1

Fără a fi un meci foarte interesant, cele două echipe au remizat azi. Pentru Leverkusen a înscris Chicharito în minutul 73, iar în al patrulea minut de prelungiri Monaco a egalat prin Glik. Și aici s-au dat 3 cartonașe galbene, două la Leverkusen și unul la Monaco.

 Sevilla – Lyon, scor 1 – 0

Singurul gol al acestei partide s-a înscris în a doua repriză de către jucătorul echipei Sevilla prin Ben Yedder în minutul 53. A fost un meci echilibrat, cu multe faze la ambele porți, multe construcții interesante însă din păcate Lyon nu a reușit să înscrie. Se pare că în această etapă s-au dat cele mai multe cartonașe galbene, în acest meci Sevilla încasând două cartonașe galbene și Lyon trei cartonașe.

TSKA Moscova – Tottenham, scor 0 – 1

Prima repriză a meciului nu a adus mari ocazii, ambele echipe având un joc mediocru, însă s-au primit două cartonașe galbene, câte unul de fiecare echipă. Golul pentru Tottenham a fost înscris de către Son Heung-Min în minutul 71.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top