Connect with us
Avion prabusit in judetul Brasov, aproape de o cale ferata

Știri

UPDATE – Avion prabusit in judetul Brasov, aproape de o cale ferata. 1 mort; supravietuitorul – un pensionar italian

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea localitatii Persani din Brasov. La fata locului au ajuns mai multe echipaje SMURD si echipaje de descarcerare.

UPDATE, ora 14:18 PRIMELE IMAGINI DE LA FATA LOCULUI (sursa capturi: Digi24)
UPDATE---Avion-prabusit-in-judetul-Brasov,-aproape-de-o-cale-ferata.-1-mort;-supravietuitorul---un-pensionar-italian

UPDATE---Avion-prabusit-in-judetul-Brasov,-aproape-de-o-cale-ferata.-1-mort;-supravietuitorul---un-pensionar-italian-1

UPDATE, ora 14:00 Supravietuitorul este un italian in varsta de 65 de ani. Acesta pilota avionul si se afla in stare constienta. Tocmai a fost preluat de un elicopter SMURD.

UPDATE, ora 13:16 Un elicopter va ajunge la fata locului de la Targu Mures pentru a lua ranitul. Acesta are rani usoare la o mana.

UPDATE, ora 13:15: Ciprian Bancila, prefectul judetului Brasov: „Avem o persoana ranita, o persoana carbonizata. A izbucnit un incendiu care a fost stins intre timp. Echipele de descarcerare sunt la fata locului.

UPDATE, ora 13:11 Incidentul vine la scurt timp dupa festivalul Airfield 2016, unde au participat numerosi artisti. Festivalul se termina maine. Acesta are loc pe aerodromul Magura din Sibiu.

UPDATE AVION PRABUSIT IN MARE. IPOTEZA ATENTATULUI NU ESTE EXCLUSA!

CALATORI IN PERICOL – Un avion al companiei Blue Air a aterizat de urgenta

UPDATE, Lucian Marciu, loctiitor sef ISU Brasov: „Sunt in drum spre locul accidentului. E vorba de un avion de mici dimensiuni. Doua persoane se aflau in interiorul avionului, una dintre ele a ramas blocata in avion, fiind carbonizata. Cealalta persoana s-a salvat”, a declarat acesta pentru Antena 3.

UPDATE, ora 13:02 In apropiere se afla aerodromul Ghimbav, la o distanta de 20 de kilometri. In zona Ghimbav se desfasoara in aceste zile evenimente aviatice.

UPDATE, ora 13:01 Avionul s-a prabusit intr-o zona nelocuita, pe un camp, in apropierea unei cai ferate. Locul unde s-a prabusit aeronava se afla intre localitatile Persani si Sinca Veche din judetul Brasov.

Deocamdata, nu se stie cati pasageri se aflau in acest avion de mici dimensiuni. Nu departe de ieri, un avion a avut probleme la decolare pe aerodromul din Csinadie, fiind cel de-al doilea incident de acest tip in mai putin de 24 de ore.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top