Connect with us
MAE anunță că toate zborurile dinspre și către Grecia vor fi anulate în perioada 9-13 octombrie 2016, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian.

Știri

Zboruri anulate Grecia: Controlorii de trafic sunt în grevă în perioada 9-13 octombrie

Zboruri anulate Grecia – Ministerul de Externe anunță că toate zborurile dinspre și către aeroporturile din Grecia vor fi anulate în perioada 9-13 octombrie 2016, ca urmare a unei greve a controlorilor de trafic aerian.

Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că un proiect de lege propune schimbări în legătură cu Autoritatea Civilă de Aviație și cer ca unele prevederi să fie eliminate. Printre ele se numără înființarea unei agenții care să supervizeze industria aeriană, aceasta urmând să fie sub controlul statului.

Totodată, la Atena se dezbate dacă oprirea traficului aerian pentru câteva zile e o problemă de securitate națională sau nu.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc în Republica Elenă că Federaţia Controlorilor de Trafic din Grecia a anunţat declanşarea unei greve,  în perioada 09-13 octombrie 2016, între orele 00:01 – 23:59”, anunţă MAE.

Cei care vor sa fie la curent cu alertele de călatorie ale MAE pot descarca aplicatia „Călătorește în siguranță” din magazinele App Store și Google Play.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top