TV
Dezvaluire socanta in emisiunea „Chefi la cutite”: „Am fost dependent de heroina”
Una dintre cele mai urmarite emisiuni tv a avut un debut emotionant dupa ce unul dintre concurenti a povestit detalii din viata sa. Unul dintre concurentii emisiunii „Chefi la cutite”, difuzata la Antena 1, pe langa faptul ca a reusit sa impresioneze juratii cu preparatul sau, el i-a uimit cu povestea lui de viata.
Citeste si: „Vocea Romaniei, „X Factor” si „Te cunosc de undeva”, sezon nou din acest weekend
Citeste si: Dragos Bucurenci prezinta „Supravietuitorul” de la Pro TV
Antochi Dorin Mihai, este unul dintre concurenti, in varsta de 24 de ani. El vine de la Hunedoara, unde lucreaza ca bucatar.
„Bucataria pentru mine inseamna scopul si buncarul meu. Acolo ma pot adaposti de orice necaz, imi gasesc alinarea, imi gasesc energia. Am stat la o manastire cu calugari si seara ii rugam sa le fac eu de mancare, mancam si eu si ei, si lumea care venea la manastire si toata lumea spunea “wow”. Si am zis ca trebuie sa plec de aici si sa fac pentru altfel de lume mancare. Am ajuns la mare si primul restaurant in care äm intrat am intrebat „aveti nevoie de oameni? si au zis „da””. M-au luat in bucatarie, mi-au dat cazare si am invatat repede toate preparatele.”, si-a inceput descrierea concurentul.
Viata sa nu a fost deloc usoara pentru a cazut in capcana drogurilor.
„Am muncit la 16 ani in brutarie, doar de noapte. Aveam un anturaj prost si a fost un exemplu pentru mine din partea tatalui sa vad cum e in campul muncii.”, a povestit Dorin. Cand juriul l-a intrebat ce inseamna mai exact anturaj prost, el a spus ca a fost dependent de heroina.
„Am fost 8 ani dependent de substante, droguri si alcool. Mi-am renegat toata familia, viata, prietenii,, pe toata lumea care incerca sa-mi dea ajutor. Am ajuns sa fur bani, bunuri, pana si la cutia de cafea am ajuns sa o vand. Rebel, prea plin de mine.”, a povestit concurentul
Un concurent de la „Chefi la cutite” a fost dependent de droguri
„Am terminat liceul si au incercat sa ma duca la dezintoxicare si pe drum am fugit. Am sunat dupa doua saptamani acasa: „tata, sunt in Olanda. Sunt bine.” In Amsterdam am inceput munca la un restaurant sa fac curat si dupa 2-3 zile m-au trecut si pe preparate. Insa, dupa o luna-doua am aflat o veste ca un prieten se sinucisese din cauza substantelor, m-am demoralizat si iar am inceput cu substante si aveam doar halucinatii. Am ajuns langa un mic port, am cazut din picioare si am adormit. M-am trezit la 5 dimineata si eram cu piciorele si un sfert din corp sa cad in apa, de la o distanta de 8 metri si atunci m-am speriat si am zis ca trebuie sa-mi revin. Eram sa fiu mort ca sa-mi dau seama ca sunt ok. Am stat si la manastire si m-am regasit in bucatarie.”, a povestit concurentul.
El le-a spus juratilor ca bucutaria este pentru el ingerul pazitor.