Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii trec printr-o perioadă de mari schimbări în plan personal, aduse de Saturn și Pluton, în mers retrograd prin zodia lor. Vor începe să se aprecieze mai mult și asta se va vedea în relațiile ci cei din jur.

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Capricorn este dominat de intrarea planetelor Saturn și Pluton în mers retrograd, în zilele de 18, respectiv 22 aprilie. Saturn este planeta Responsabilității, iar Pluton, planeta Transformării.

Aflate în zodia Capricorn, ele vor schimba viața nativilor obligându-i să se maturizeze ori să își asume responsabilități suplimentare în relații.

Schimbări va aduce și Chiron, ”Vindecătorul”, asteroidul care va intra în zodia Berbec la jumătatea lunii. Chiron va schimba atitudinea Capricornilor față de familie, ca instituție sau va influența relațiile nativilor cu părinții.

În prima parte a lunii aprilie, Soarele și planetele Mercur și Uranus vor acționa în sectorul Casei și familiei din astrograma Capricornilor, care vor lua în calcul schimbarea locuinței, vor dori să investească în decorarea sau reamenajarea casei ori vor decide că e vremea să își întemeieze o familie sau să își extindă familia.

Dar pentru că Mercur va fi retrograd până în 15 aprilie, luarea deciziilor importante ar trebui amânată până după această dată.

În 16 aprilie, va fi Lună Nouă în zodia Berbec, iar acest eveniment poate aduce vești bune legate de cineva din familie sau oferte avantajoase pentru cei care vor să investească într-un imobil ori să își schimbe locuința. Luna Nouă din 16 aprilie poate fi un moment excelent și pentru Capricornii care vor să se căsătorească.

Soarele va rămâne în acest sector din astrogramă până în 20 aprilie, când se va muta în zodia Taur și va ajunge în casa Iubirii din astrograma Capricornilor.

Aici se află, din 31 martie, Venus, planeta Iubirii și timp de 4 zile, Soarele și Venus vor acționa în tandem, aducând noroc în dragoste celor singuri și multă afecțiune celor care au, deja, o relație.

În 24 aprilie, Venus va intra în zodia Gemeni și va influența în mod pozitiv viața profesională a nativilor, aducându-le un job mai bun, o mărire de salariu, colegi mai buni, proiecte mai interesante, condiții de lucru mai bune sau relații armonioase cu șefii și colegii.

Aflată în Taur, planeta Venus ți va motiva pe Capricorni să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și de aspectul fizic.

Horoscop aprilie 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Soarele va rămâne în sectorul Iubirii din astrograma Capricornilor și, până la sfârșitul lunii, le va aduce nu doar noroc în dragoste, ci și succes din proiecte creative și hobby-uri, dar și multe motive de mulțumire și mândrie în calitate de părinți (dacă este cazul, firește).

Aprilie se va încheia cu Luna Plină care va avea loc în zodia Scorpion și care va îmbunătăți relațiile Capricornilor cu prietenii, le va amplifica dorința de socializare și ți va motiva să își stabilească nu doar planuri de viitor, ci și strategii concrete pentru a le transforma în realitate.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top