Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii  vor pune accent pe carieră și bani, chiar dacă  în prima parte a lunii vor avea sentimentul că bat pasul pe loc.

În 15 aprilie va începe o perioadă excelentă pentru noi proiecte sau noi direcții în viață.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Berbec începe sub marcajul Lunii Albastre din ultima zi de martie, care a pus accent pe nevoia de echilibru și armonie în relațiile nativilor și al intrării Micului Benefic Venus în casa Banilor din astrograma lor, care anunță noroc în plan financiar.

Primele două săptămâni, cu Mercur încă retrograd în zodia lor, vor fi dificile pentru Berbeci.

Aceștia vor fi nevoiți să își adapteze ritmul de viață sau de muncă la  ritmul celorlalți, se vor confrunta cu amânări, întârzieri sau dificultăți în negocieri și în colaborările profesionale, iar în cuplu pot să apară probleme de comunicare.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec, iar a doua zi, Luna Nouă va avea loc în aceeași zodie.

Pentru nativi, mijlocul lunii aprilie se anunță a fi prielnic pentru schimbare și înnoire, pentru demararea de noi proiecte  sau pentru intrarea, cu dreptul, în noi relații.

Soarele aflat în zodia lor le va da energie, vitalitate și încredere în forțele proprii, în timp ce planeta Uranus, ”pe ultima sută de metri” în zodia lor, îi va motiva să fie originali, independenți și creativi. La mijlocul lui mai, Uranus va intra în zodia Taur.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va intra în zodia Berbec și îi va ajuta pe nativi să se vindece de eventuale răni emoționale pe care le-au ținut ascunse din teama de a nu deveni vulnerabili. Va fi un proces lent și deloc ușor, dar absolut necesar și eliberator.

În 18 aprilie, Saturn (planeta Responsabilității) și în 22 aprilie, Pluton, (planeta Transformării) își vor începe tranzitul retrograd în zodia Capricorn, provocând schimbări majore în cariera nativilor Berbec.

Aceste schimbări pot însemna, pentru unii nativi, schimbarea domeniului de activitate și îmbrățișarea adevăratei vocații.

În data de 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur și, timp de 4 zile, va acționa împreună cu Micul Benefic Venus în casa Banilor din astrograma Berbecilor, transformând intervalul 20-24 aprilie într-o perioadă foarte norocoasă.

În 24 aprilie, Venus va intra în zodia Gemeni și pentru Berbeci va favoriza comunicarea și colaborarea cu cei din jur. Aceștia vor fi mai puțin impulsivi și vor încerca să păstreze echilibrul și armonia în jurul lor.

Sfârșitul lunii va avea, din nou, o importanță aparte în plan financiar, pentru că în 30 aprilie va fi Lună Plină în zodia Scorpion și în ”casa Banilor altora” din astrograma Berbecilor.

În Scorpion se va afla și Marele Benefic Jupiter, acum în mișcare retrogradă. Pentru Berbeci, va fi un moment favorabil recuperării de datorii sau pentru primirea de recompense.

În același timp, Luna Plină din 30 aprilie va condimenta viața sentimentală a Berbecilor cu mai multă pasiune și senzualitate.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top