Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii își doresc schimbări majore în plan profesional. În cuplu au parte de afecțiune și pasiune. În afaceri, trebuie să respecte cu strictețe contractele. Altfel, Saturn retrograd agravează consecințele.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe viața profesională a nativilor și pe atenția pe care ei trebuie să o acorde sănătății.

Soarele, Uranus și Mercur se află în zodia Berbec și aduc schimbări, șanse și oferte de colaborare, pe care nativii trebuie să le analizeze cu atenție, fără să își facă iluzii sau să se bazeze pe promisiuni.

Până în 15 aprilie, Mercur, planeta Comunicării, afacerilor, contractelor și călătoriilor, va fi în mers retrograd prin zodia Berbec și prin sectorul Profesiei și sănătății din astrograma lor.

Mercur retrograd poate provoca tot felul de probleme de comunicare sau în călătorii, iar în cazul unor colaborări, poate aduce răzgândiri peste noapte, parteneri incorecți sau decizii care se bazează pe informații incomplete sau false. De aceea, pe cât posibil, semnarea unor contracte ar trebui amânată după data de 15 aprilie.

În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec și tot aici va avea loc Luna Nouă din data de 16 aprilie. Aceasta poate veni cu o nouă ofertă de muncă sau cu noi oportunități profesionale, cum ar fi, de exemplu, o afacere pe cont propriu.

Tot în zodia Berbec va ajunge, în ziua de 17 aprilie, și asteroidul Chiron, numit în astrologie ”Vindecătorul”. Chiron îi va ajuta pe Scorpioni să reducă stress-ul chiar prin detașarea de problemele care nu îi privesc direct.

În 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității, va intra în mers retrograd în zodia Capricorn și va fi urmat, în 22 aprilie, de Pluton planeta Transformării.

În cazul Scorpionilor, Saturn și Pluton în mers retrograd pot aduce provocări în relația cu frații sau vecinii sau, în cazul nativilor care nu au respectat acte sau înțelegeri, pot agrava consecințele.

În 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur, acolo unde se află, din 31 martie, Venus, planeta Iubirii. Timp de 4 zile, între 20 și 24 aprilie, Soarele și Venus vor acționa în tandem, aducând mai multă armonie în relațiile Scorpionilor (și în cea de cuplu, dar și în relațiile de afaceri sau profesionale).

Pentru cei singuri, perioada amintită va fi excelentă deoarece atunci ei își pot întâlni jumătatea.

Horoscop aprilie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Din 24 aprilie, Venus va intra în zodia Gemeni și le va aduce Scorpionilor noroc prin alții, îi va ajuta să obțină creditele de care au nevoie sau să obțină diferite avantaje materiale la locul de muncă. Prezența planetei Venus va avea efecte și în cuplu pentru că va aduce mai multă senzualitate și pasiune.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină din zodia Scorpion, care îi va motiva pe nativi să ia decizii cu impact pe termen lung, privind schimbări majore și absolut necesare.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top