Connect with us
Horoscop aprilie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop aprilie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop aprilie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii se vindecă de tendința de a personaliza relațiile de muncă și de dorința de a rezolva problemele colegilor de parcă aceștia ar face parte din familie.

În plan sentimental, norocul celor singuri poate veni ”de pe internet”.

Horoscopul lunii aprilie 2018 pentru zodia Rac începe sub marcajul Lunii Pline din ultima zi de martie, care a avut loc în zodia Balanță și a îndreptat atenția nativilor spre casă și familie.

Tot în ultima zi de martie, Venus, planeta Iubirii, a intrat în casa Prietenilor din astrograma Racilor, unde va rămâne până în ziua de 24 aprilie.

Aflată în casa Prietenilor, planeta Venus îi va ajuta pe Raci să își extindă cercul social, să fie mai activi pe rețelele sociale sau să își promoveze mai eficient proiectele pe internet. Tot ”pe internet” ar putea unii Rac să își întâlnească și marea dragoste.

Dar luna aprilie începe și cu Mercur retrograd, aflat în sectorul Carierei din astrogramă. Din acest motiv, pentru Racii care își doresc să promoveze ori să își schimbe job-ul, prima parte a lunii aprilie nu va avea vești foarte bune.

Dar, după 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct și le va purta noroc și la interviuri de angajare, și la concursuri, și în negocierea unor contracte de colaborare.

Oferte și vești bune pot primi Racii în data de 16 aprilie, când va fi Lună Nouă în zodia Berbec și în casa Carierei din astrograma lor. Mai mult, în 17 aprilie, tot în Berbec va ajunge și asteroidul Chiron, numit în astrologie ”Vindecătorul”.

Pe Raci, Chiron ar putea să îi vindece de timiditate și de tendința de a personaliza relațiile de muncă sau de a încerca să rezolve problemele colegilor, de parcă aceștia ar face parte din familie.

În 18 aprilie, Saturn, planeta Responsabilității, va intra în mers retrograd în zodia Capricorn și va fi urmat, în 22 aprilie, de Pluton, planeta Transformării. În cazul Racilor, Saturn și Pluton în mers retrograd prin zodia Capricorn vor aduce provocări în plan relațional.

Unii nativi vor avea mai multe responsabilități față de partenerul de viață, alții vor refuza să mai fi tratați într-un anume fel, în timp ce alți nativi vor deveni părinți și întreaga dinamică a relației se va modifica.

În 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taur, unde se ”se va întâlni” cu planeta Venus, ”Micul Benefic” și vor dinamiza, împreună, casa Carierei Racilor, între 20-24 aprilie. În această perioadă, Racii pot avea succes extraordinar în profesie.

Din 24 aprilie, Micul Benefic Venus se va muta în zodia Gemeni și în casa Banilor din astrograma Racilor, care vor câștiga mai mulți bani în ultima parte a lunii.

Aprilie se va încheia cu Luna Plină în zodia Scorpion, care le va aduce Racilor noroc în iubire pentru că va avea loc în casa Iubirii din astrograma lor.

Pentru cei singuri, Luna Plină din 30 aprilie poate fi un moment potrivit pentru o nouă iubire sau măcar pentru stabilirea ”tiparului” de partener pe care nativii îl visează și pe care ar putea să îl întâlnească atunci când Venus va ajunge în zodia lor.

Horoscop lunar aprilie 2018 – Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top