Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop lunar Oana Hanganu Horoscop luna martie – CAPRICORN

Capricornii se concentrează pe studiu și dezvoltare personală, călătoresc și renunță la prietenii care le înșeală așteptările.
Horoscopul lunii martie pentru zodia Capricorn anunță călătorii în străinătate sau interesul pentru studiu și dezvoltare personală. Pentru Capricorni, Luna Plină din 2 martie va avea activa chiar sectorul Studiilor, călătoriilor îndepărtate și spiritualității din astrogramă și va fi un moment special pentru cei care vor să își schimbe viața.

În prima săptămână, planetele Mercur și Venus vor aduce mai multă armonie in cuplu, după care vor influența relațiile nativilor cu familia sau chestiunile legate de casă.

Cei care vor să își cumpere o casă ori să înceapă o afacere de familie trebuie să nu uite că Mercur va intra în mers retrograd în 23 martie și să facă demersurile necesare în primele 3 săptămâni din martie. Așa cum se știe, perioadele cu Mercur retrograd nu sunt în potrivite pentru noi sau tranzacții.

Dar, înaintea lui Mercur, în mers retrograd va intra planeta Jupiter. Din 9 martie și până la jumătatea lui iulie, Jupiter retrograd în Scorpion va aduce schimbări în cercul de prieteni. Nativii vor renunța definitiv la cei care le înșeală așteptările.

In 17 martie va fi Lună Nouă în zodia Pești. Pentru Săgetători, această va aduce invitația la un eveniment, vești noi de la prieteni, invitația de a face parte dintr-un grup profesional sau o călătorie împreună cu cineva drag.

În aceeași zi, Marte va intra în zodia Capricorn și va deveni un aliat important pentru nativii care se pregătesc pentru examene sau alte competiții ori trebuie să se concentreze pe proiecte dificile, care cer timp și energie.

Intrarea Soarelui în zodia Berbec în data de 20 martie va îndrepta atenția Capricornilor spre casă și familie. În Berbec se vor afla și planetele Uranus. Venus și Mercur.

Mercur va favoriza comunicarea, iar Venus va domoli orice tensiune. Pentru nativii singuri astrele din Berbec vor accentua dorința de a-și întemeia o familie.

În 23 martie, însă, planeta Mercur va intra în mers retrograd și până la jumătatea lui aprilie, va afecta călătoriile, afacerile sau comunicarea nativilor cu cei fin jur.

În ultima zi din martie, Venus va intra în zodia Taur, aducându-le Capricornilor noroc în dragoste.

Și tot în 31 martie va fi Lună Plină în Balanță. Aceasta va fi a doua Lună Albastră din an ceasta va fi a doua Lună Albastră din 2018, termen folosit pentru situațiile în care, într -o singură lună calendaristică sunt două Luni Pline.

Luna Albastră din 31 martie le va aduce Săgetătorilor noi prieteni și va favoriza schimbările și inițiativele Capricornilor în plan profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top