Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Capricorn

Horoscop Minerva iunie 2021 Capricorn Privire generală. Luna nouă din 10 iunie, deschide o ușă către unele dintre dorințele inimii tale. În special sunt favorizate creativitatea și fertilitatea. Ia în considerare modul în care poți primi mai mult de la viață în acest moment. În plus această lunație, vine la pachet și cu o eclipsă inelară de Soare, adică trebuie să faci din întâlniri o prioritate absolută dacă vrei să găsești pe cineva special. 

Jupiter este în Pești. De acum până pe 28 iulie, ideile vor veni de-a valma și pe lângă ele vin și mesajele pe care ai vrea să le difuzezi către lume. Această energie te poate încuraja să începi să lucrezi la o inițiativă de branding, publicitate, marketing sau social media.

Ultima lucru de remarcat este că până pe 21 iunie, Mercur este retrograd în semnul pe care îl stăpânește, Gemeni. Acest ciclu al retrogradării te încurajează să faci un pas în spate și să urmărești cum lucrurile se schimbă în jurul tău dar și în viața ta. Posibil să apară confuzii și sensul comunicării să nu fie cel real, așa că fă tot posibilul să asculți și să fii mai degrabă înainte de a deschide gura.

Horoscop Minerva iunie 2021 Capricorn Relațional

Nu te simți prea confortabil cu Soarele și Mercur în Gemeni și cu Venus în Rac.  Îți petreci timpul încercând să conectezi situația financiară la viața ta amoroasă și poate fi foarte revelator acum. A fi stabil din punct de vedere financiar ar trebui să fie un precursor al fericirii pentru semne ambițioase ca al tău.

Există un pătrat dificil între stăpânul tău planetar, Saturn și Uranus, care pune o anumită distanță între tine și cineva pe care l-ai urmărit din umbră. Și tocmai când credeai că faci progrese trebuie să dai înapoi. 

Un trigon însă între Saturn și Soare pe 4 iunie, îți amintește că trebuie să rămâi pe drumul tău. Dacă te ții de obiectivele tale totul va fi ok.

Horoscop Minerva iunie 2021 Capricorn Profesional

Luna iunie aduce multă energie în zona speculațiilor financiare. S-ar putea să fii tentat să faci o investiție exotică, deoarece oamenii îți tot șoptesc sfaturi în ureche. Pe 10 iunie, Lună nouă în Gmeni este conjunctă cu o eclipsă inelară de Soare. Afacerile creative vor atrage cele mai multe resurse. Puteți găsi finanțare dacă afacerea ține de muzică, arte grafice sau editare video.

Jupiter este în Pești și în casa comunicării. O energie excelentă pentru negocierea de contracte. Poți obține niște comisioane mari prin vânzarea a ceva în care credzi cu adevărat, dar nu semna contractul până după 21 iunie. 

Ar putea exista schimbări la birou care să implice eliminarea unor posturi sau înghețarea angajărilor. Apar unele modificări și în afacerea ta, deoarece noile reglementări aduce muncă suplimentară personalul angajat.

Mercur este retrograd în Gemeni și în sectorul stilului de viață. Ai grijă la back – up-ul informațiilor cu care lucrezi. Este destul de ușor să pierzi informații în acest timp. Poat avea loc mici accidente, din neatnție, cum ar fi vărsarea cafelei pe un raport sau pe laptop.

Horoscop Minerva iunie 2021 – Capricorn Financiar

Din acest punct de vedere, luna iunie se va dovedi a fi un moment excelent pentru tine, deoarece venitul disponibil crește mai mult și ai mai multe opțiuni la îndemână. Acesta este un moment bun pentru a analiza diferite căi de investiții și pentru a-ți planifica siguranța financiară. Proprietatea este o opțiune viabilă și este garantată pentru a aduce profituri bune. Planificarea atentă și păstrarea controlului asupra cheltuielilor, te ajută să rămâi în limita bugetului. Pot apărea unele cheltuieli medicale care, însă nu pot fi evitate. Dacă investești în acțiuni ar trebui să te uiți la alte opțiuni de investiții și să te gândești de două ori înainte de a face o anumită investiție în acest domeniu. Dacă ai datorii pe care le-ai tot amânat, acum vei începe să le plătești. Este cel mai bun moment pentru a începe o afacere nouă sau pentru a te gândi la extinderea celei actuale. Dacă lucrezi în sectorul bancar, atenție se schimbă politicile. 

Horoscop Minerva iunie 2021 – Capricorn Sănătate

O problemă persistentă de sănătate te determină să te concentrezi asupra acesteia. Pe măsură ce luna trece, vei aprecia diferența pe care a adus-o adoptarea unui regim alimentar. În a doua săptămână, optimismul te ajută enorm. Aduce ușurarea la o boală recentă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că te poți considera vindecat. Durerile de stomac cauzate de alimentația haotică este un semnal că ceva nu este în ordine. Respectă o dietă sănătoasă pe bază de fructe și legume proaspete. În a treia săptămână, ar trebui să mergi la un oftalmolog pentru o problemă oculară minoră. Eu aș recomanda efectuarea unui control de sănătate de rutină. Utima săptămână va debuta cu dispariția durerii de spate în cele din urmă. Adolescenții să nu mai piardă timpul în fața televizorului sau a calculatorului. Aceasta este o lună bună pentru a începe mersul la sală pe care îl planifici de mult timp.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top