Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai - 6 iunie CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie CAPRICORN. Iată-te din nou, filosofând despre ce înseamnă expresia personală, creație și autenticitate. Ai observat că ai unele probleme în exprimarea lucrurilor cu care nu ești de acord? Trebuie doar să te miști în direcția corectă.

Soarele face trigon cu Pluto din semnul tău și aduce asigurarea că poți face orice ai gândit. Aspectul te încurajează să îți folosești talentele și abilitățile pentru a reuși. Ai tot ce trebuie pentru a-ți atinge obiectivele.

Continui treaba când Venus face trigon cu Saturn. A fi productiv te face să te simți bine și îți mărește stima de sine. Totuși, nu îmbunătăți lucrurile doar pentru a-i impresiona pe ceilalți. Fă-o pentru tine!

Soarele din Gemeni în sectorul stilului de viață, te va face interesat de cum să devii mai sănătos, schimbându-ți obiceiurile zilnice pentru ca lucrurile să meargă fără probleme.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie CAPRICORN – Relațional

Posibil să descoperi că relația ta este agitată sub actuala influență a energiilor manifeste. S-ar putea să te întrebi chiar, dacă ai într-adevăr o relație sau nu. Cu toate acestea, conversația pe care o încurajează această dilemă vă va aduce de fapt mai aproape. Se pare că amândoi ați avut anumite nemulțumiri despre care v-a fost greu să vorbiți. Săptămâna aceasta veți reuși să vă puneți de acord.

Soarele este în trigon cu Pluto, la începutul săptămânii, astfel încât să nu renunți la ceea ce dorești, cu ușurință. Dacă vezi chiar și cea mai mică licărire de speranță, te încurajez să mergi înainte.

Apoi trigononul dintre Venus și stăpânul tău planetar, Saturn, te poate ajuta să te concentrezi asupra unui obiectiv romantic pe termen lung. Există cineva pe care îl cunoști care te poate ajuta? Nu îți fie teamă să ceri prietenilor și colegilor să facă pe pețitorii.

Păratul dintre Mercur și Neptun din weekend, aduce nesiguranță și incertitudine în calea progresului tău romantic. Nu îți face griji, totuși.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie CAPRICORN – Profesional

Toată săptămâna vei fi abulic. Abia după amiaza vei intra cu adevărat în viață de birou. Nu pune presiune pe tine pentru a realiza ceva ce nu ai chef. Vei rămâne doar cu o mare dezamăgire. Eliberează toată agresiunea interioară sub formă de exercițiu fizic. Sporturile de grup de orice fel sunt favorizate. Există o cantitate extraordinară de frustrare în tine. Acum este momentul să o eliberezi.

Pentru unii dintre voi, știrile nu sunt grozave. Încetinirea procesuui de muncă sau disponibilizările care se fac te-ar putea irita. Nu te mira dacă nu ești trecut pe lista de promovări sau pentru o creștere salarială pe care o meriți. Mai bine gândește-te dacă slujba actuală sau cariera din prezent, este ceea ce îți dorești. Universul aduce un val de energie norocoasă. Lucrurile vor începe să se stabilizeze în curând.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie CAPRICORN – Financiar

Ferește-te de schemele bazate exclusiv pe speculații. Folosește-ți bunul simț și ține-ți banii în cont cât mai mult posibil. Posibil ca unii din așa zișii prieteni să încerce să te scuture de banii câștigați din greu, așa că va trebui să le arăți că nu ești atât de naiv. Este o săptămână în care trebuie să fii conservator din punct de vedere financiar.

În plus, poziția ta financiară se va îmbunătăți foarte mult. Dacă ai o casă, un spațiu comercial, un teren închiriat vei obține un profit bun. Dacă nu ești sigur unde să investiți, ar trebui să te consulți cu un expert financiar care să te ghideze cu investițiile tale. Faci o afacere bună dacă îți cumperi o casă acum.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie CAPRICORN – Sănătate

Discută săptămâna aceasta cu cei dragi despre starea lor de sănătate, deoarece unul dintre ei se poate simți ușor rău. Afecțiunea este mică și trecătoare, așa că dormi liniștit. Încurajează-i doar să se odihnească și apoi să îți liniștești propria minte. Nu este nimic grav pentru care să îți faci griji. Schimbarea modului de alimentație te va ajuta să îți menți sănătatea săptămânile care urmează.

Tulburările digestive sunt cele mai probabile, așa că evită să mănânci în exces sau prea gras. Dacă are legătură cu stresul generat la muncă, evită să faci ore suplimentare pentru a ușura acea tensiune. Inclusiv problemele cardiace, cele de tensiune arterială și glicemia se vor regla ușor acum. În schimb tinerii ar putea să se confrunte cu pusee de tensiune oculară. Nu sta în fața calculatorului ore în șir.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top