Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Capricorn

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Capricorn. O separare temporară de ar putea să te dispere săptămâna aceasta. Imaginația ta poate evoca tot felul de scenarii, cum ar fi cel în care iubita ta are pe altcineva. Nu face asta. Iubitei sau partenerei îi lipsește probabil și tu. Rămâi ocupat, astfel încât zilele să treacă repede până când ea sau el revin la gânduri mai bune și veți fi din nou împreună. Ai răbdare!

Luni, Mercur este în Gemeni, în sectorul rutinei cotidiene și a sănătății. El te face să abordezi orice problemă care îți iese în cale. În același timp va trebui să dai dovadă de flexibilitate, deoarece obicieurile și tabirturile tale vor fi nițel zdruncinate, vei fi stimulat și de idei de auto-perfecționare pe măsură ce îți reînnoiești obiceiurile legate de muncă. Acceptă noul! 

Joi este minunat pentru o întâlnire în care conjuncția Soare – Lilith face un trigon cu Pluto din semnul tău. Este un moment bun pentru a începe o nouă relație amoroasă, pentru a duce o relație la nivelul următor sau pentru a reaprinde scânteia din relația actuală. Propune-ți o noapte senzuală. Ajută-i pe cei dragi pentru a le arăta că îți pasă.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Capricorn Relațional

Este important să îți faci timp pentru a-ți cunoaște gândurile și sentimentele. 

Mercur în domiciliu, în Gemeni, la începutul săptămânii îți ridică mingea la fileu. Dacă ai încercat să faci o impresie bună cuiva, transmite-i un mesaj. Cuvintele trezesc emoții și sentimente.

Pătratul dintre Saturn, stăpânul tău planetar, cu Uranus, duce o situație, de la care aveai mari speranțe, la un final dezamăgitor. Din fericire, știi că atunci când o ușă se închide, se deschide o alta.

Venus este și ea în Gemenii și la sfârșit de săptămână îți aduce o perspectivă complet nouă asupra ta, a felului tău de a fi. S-ar putea să nu cauți acum să fii cel mai bun, dar asta nu înseamnă că ești pe punctul de a-ți reduce standardele.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Capricorn Profesional

 Săptămâna aceasta ar putea avea loc schimbarea pe care o aștepți. Aceasta va avea un efect profund în următoarele trei săptămâni. În tot acest timp, trebuie să fii atent cu precădere, la casa și familia ta. Dacă ai stabilitate acolo, vei avea stabilitate și în muncă.    Răspunsul la interviul dat și pe care îl aștepți cu nerăbdare va veni mai repede decât crezi. Între timp, încearcă să nu te agiți. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, stresul mental are un efect negativ asupra oamenilor din jurul tău. Fii relaxat și nu îți face griji.

Succes vine prin muncă și atenția la detalii. De aceea este un moment ideal pentru a-ți exersa abilitățile tehnice. Universul aduce o energie puternică pentru idei inovatoare și eforturi de grup. Orice lucru care te ajută să fii în folosul altora va aduce beneficii tuturor. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Capricorn Financiar

Este o săptămână plină de provocări pentru tine. Visele ar putea fi mai mult decât o simplă sursă de inspirație. Imaginile și ideile te vor ajuta să alegi munca la care ai fi bun și felul cum să mergi mai departe. De asemenea, trebuie să ai grijă la economii. Vine schimbarea și vei dori să fii pregătit.

Dacă te-ai gândit să cumperi un vehicul nou, atunci săptămâna aceasta este potrivită pentru a o alege. Discută cu familia în acest sens. Probabil mașina pe care o vei alege să fie cât de cât ceea ce vreți. Astrele fac toate acestea posibile. Dacă nu ai banii să o cumperi atât de curând, măcar profită și începe să vizitezi showroom-urile.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Capricorn Sănătate

Există, probabil, mai mult decât ai vrea să trăiești săptămâna aceasta, în domeniul emoțional. Senzația de urgență te poate provoca atunci când simți atmosfera astrală. Încearcă să faci din această urgență ceva de care poți beneficia – aplic-o la sănătatea ta! Sănătatea este un lucru pe care ar trebui să-l considerăm „urgent” în zilele acestea. O mare parte din ceea ce trăim – poluare, alimente procesate, o cultură care se concentrează pe tinerețe și frumusețe, distrage atenția de la alegerile cu adevărat sănătoase.

Circumstanțele din jurul tău contribuie la fericirea sau stresul personal. Continuă să îți păstrezi mintea calmă și relaxată, deoarece acest lucru te ajută să îți odihnești corpul și să te menții funcțiile organismului în echilibru. Ai grijă când ești afară, deoarece ești predispus la infecții.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top