Connect with us
Horoscop mai 2018 Balanţă - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Balanţă – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Balanţă – Oana Hanganu. Balanțele au parte de surprize în relații. De exemplu, un fost partener vrea să revină în viața lor sau un fost angajator le propune o colaborare.

Din 15 mai, pentru Balanțe începe o perioadă de 7 ani, cu mari schimbări și mari  surprize în plan financiar.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Balanță anunță posibile surprize în plan partenerial în primele două săptămâni, apoi schimbări neașteptate în plan financiar.

În iubire Balanțele vor avea parte de pasiune, iar cele singure face primul pas în relația care le interesează.

La sfârșitul lunii, Balanțele pot călători în străinătate, se pot întoarce la școală sau pot rezolva importante probleme de natură juridică.

Luna mai începe cu Uranus, planeta Surprizelor, alături de Mercur, planeta Comunicării, în zodia Berbec și în ”casa Mariajului și a parteneriatelor” din astrograma Balanțelor.

Uranus se află aici din anul 2011, timp în care a tot bulversat viața sentimentală și colaborările profesionale ale Balanțelor.

Iar acum, pe ultima sută de metri, înainte de a intra în semnul Taurului, le poate aduce o ofertă de muncă surpriză, o revenire neașteptată a unui fost partener sentimental sau o șansă nesperată de a face parte dintr-o echipă care lucrează la un proiect extraordinar.

Dar răspunsul trebuie dat foarte rapid. Iar Balanțelor nu le place să fie ”presate” în acest fel, așa că e posibil să refuze.  Pentru unii nativi Balanță, ultima parte a tranzitului planetei Uranus prin sectorul Mariajului din astrograma lor poate aduce decizia de a se căsători, deși, până acum, nu erau interesați de așa ceva.

În ziua de 13 mai,  planeta Mercur va ajunge în Taur și va mări șansele nativilor de a începe o afacere profitabilă sau le va aduce succes în negocieri.

Iar Luna Nouă din data de 15 mai, care va avea loc tot în zodia Taur, le va putea aduce Balanțelor un nou contract avantajos, un răspuns favorabil la o cerere de finanțare sau un cadou de la partenerul de viață.

În aceeași zi, tot în zodia Taur, va intra și planeta Uranus. Pentru Balanțe va începe o perioadă de 7 ani, cu multe schimbări și surprize în plan financiar.

Horoscop mai 2018 Balanţă: Se anunţă noroc la bani

Este vorba de bani sau alte avantaje materiale obținute prin intermediul altora. În ceea ce privește munca proprie, Uranus le va aduce Balanțelor avantaje materiale cum ar fi comisioane, prime, donații sau sponsorizări pentru proiectele personale.

La 17 mai, Marte, planeta Pasiunii va ajunge în zodia Vărsător și în casa Iubirii din astrograma Balanțelor. În plan profesional, Marte le va mobiliza pe Balanțe să își pună în valoare creativitatea și să își transforme hobby-urile în afaceri.

În ziua de 19 mai, Venus, planeta care le patronează pe Balanțe, va intra în zodia Rac și le va dinamiza ”casa Carierei” din astrograma. Balanțele vor fi apreciate, simpatizate, promovate și vor obține salarii sau onorarii mai mari decât până acum.

În 21 mai, Soarele va ajunge în zodia Gemeni, unde va fi urmat de planeta Călătoriilor, Mercur, la 30 mai. Soarele și Mercur în Gemeni vor favoriza călătoriile Balanțelor în străinătate și le vor purta noroc nativilor care au de rezolvat probleme juridice sau administrative.

Un alt eveniment important va fi Luna Plină din data de 29 mai. Aceasta va avea loc ”casa Comunicării ” din astrograma Balanțelor, anunțând, pentru nativi, o agendă încărcată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top