Connect with us
Horoscop mai 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii pot obține banii de care au nevoie pentru proiectele personale sau mărirea de salariu pe care sunt convinși că o merită.

În plan personal, Racii acordă o mai mare atenție propriei imagini și mulți pot opta pentru o schimbare de look. Financiar, e mai bine din 16 mai.

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Rac anunță posibile schimbări în plan profesional, în prima parte a lunii, datorită prezenței planetelor Mercur și Uranus în sectorul Carierei din astrogramă.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

În 13 mai, Mercur, planeta Comunicării va intra în zodia Taur și în ”casa Prietenilor” din astrogramă. Aici va avea loc Luna Nouă din data de 15 mai și tot aici, în aceeași zi, va ajunge și Uranus, planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate.

Astfel, mijlocul lunii mai capătă o semnificație deosebită pentru Raci. În viața lor pot să apară noi prieteni, în profesie pot să apară noi oportunități, noi proiecte și noi ocazii de afirmare și de extindere a cercului social. Și tot mijlocul lunii mai poate fi o perioadă foarte bună pentru noi proiecte și planuri de viitor.

Intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, în ziua de 16 mai, va activa ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor și îi va ajuta pe nativi să facă demersurile necesare pentru obținerea unor finanțări de care au nevoie sau pentru obținerea unei măriri de salariu.

Marte în Vărsător îi va ajuta să fie mai ambițioși, mai combativi și mai preocupați de propriile probleme și de interese, fără să se mai implice în rezolvarea problemelor altora.

În ziua de 19 mai, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în Rac și pentru nativii acestei zodii va începe o perioadă cu noroc în iubire.

Cei singuri vor avea șansa de a-și întâlni jumătatea, probabil chiar în cercul de prieteni, iar cei care au, deja, o relație, vor avea parte de ”zile senine” în cuplu.

Aflată în zodia Rac, planeta Venus îi va ajuta pe nativi în relațiile cu cei din jur pentru că îi va face mai simpatici, mai amabili și…cu mai puține toane.

În plus, Venus în zodia Rac îi va face pe nativi mai atenți la propria imagine și mulți dintre ei ar putea alege, acum, o schimbare de look.

Horoscop mai 2018 Rac – Oana Hanganu: Ce le aduce Soarele În Gemeni

În 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și în ”casa Trecutului și a secretelor” din astrograma Racilor, unde, în 30 mai, va ajunge și planeta Mercur.

Ultima parte a lui mai le va aduce Racilor numeroase ocazii de a relua legătura cu prieteni sau parteneri din trecut, de a reface sau finisa proiecte abandonate sau de a primi informații utile și importante pentru cariera lor.

Iar Luna Plină din 29 mai, care va avea loc în zodia Săgetător, va pune accent pe viața profesională a Racilor, care pot primi în jurul acestei date, un nou job sau pot fi premiați pentru succesul unui proiect profesional.

Luna Plină din 29 mai va influența și ”casa Sănătății” din astrograma Racilor, motivându-i pe nativi să facă schimbările necesare pentru a trăi mai sănătos.

Racii sunt ”guvernați” de Lună, motiv pentru care Luna Plină și Luna Nouă au un impact deosebit asupra lor.

Pentru Racii care vor să facă schimbări majore în plan profesional sau în stilul de viață, Luna Plină din 29 mai poate fi un moment decisiv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top