Connect with us
Horoscop mai 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii pun accent pe viața sentimentală: unii se îndrăgostesc la prima vedere, alții se întorc la fosta iubire, în timp ce alții încearcă să revitalizeze relația de cuplu.

În plan financiar, își apără foarte eficient  interesele și veniturile (mai ales pe cele obținute prin muncă proprie).

Apasă pe zodia ta pentru a vedea previziunile complete

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Horoscopul lunii mai 2018 pentru zodia Capricorn pune accent pe familie și anunță schimbări neașteptate în plan sentimental, dar și succes în competiții sau eficiență în apărarea drepturilor personale, mai ales dacă acestea se referă la câștigurile din munca proprie.

În prima parte a lunii, Capricornii pot avea parte de schimbări în familie sau de schimbări de casă. În sectorul Familiei din astrograma lor se află planetele Mercur și Uranus.

Mercur îi poate ajuta să vândă sau să cumpere o casă, în timp ce Uranus aduce surprize, schimbări și transformări în familie.

De exemplu, unii Capricorni decid, brusc, să se căsătorească sau alții află, cu surprindere, că vor deveni părinți, într-un moment în care nici măcar nu mai sperau așa ceva. Sau unii Capricorni găsesc locuința ideală după ce renunțaseră la asta.

Uranus aduce surprize în domeniile pe care le patronează în astrograma cuiva și, în cazul Capricornilor,  din 2011, a ”locuit în sectorul Casei și Familiei.

Din 15 mai, lucrurile se vor schimba: Uranus se va muta în zodia Taur și, timp de 7 ani, va influența viața sentimentală a acestora, relațiile cu copiii și creativitatea.

Uranus va intra în zodia Taur în ziua de 15 mai, la câteva ore după ce va avea loc fenomenul de Lună Nouă, tot în zodia Taur. Mai mult, în acest semn zodiacal se va afla și Mercur, planeta Comunicării, din data de 13 mai.

Astfel, la mijlocul lunii, atenția Capricornilor se va îndrepta spre viața lor sentimentală.  Unii se vor îndrăgosti, alții se vor întoarce la fosta iubire, în timp ce alții vor încerca să revitalizeze actuala relație de cuplu.

Și, pentru foarte mulți nativi, Uranus în Taur va aduc și vești bune legate de nașterea unui copil.

Horoscop mai 2018 Capricorn: Cei singuri pot găsi perechea

În ziua de 16 mai, planeta Marte va ajunge în zodia Vărsător și îi va încuraja pe Capricorni să fie mai combativi și să își apere mai eficient drepturile  și interesele, mai ales când acestea se referă la veniturile obținute prin munca proprie.

În 19 mai, Venus, planeta Iubirii, va ajunge în zodia Rac și va aduce un plus de afecțiune și armonie în relația de cuplu sau va spori șansele nativilor singuri de a-și întâlni sufletul-pereche.

În 21 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și va fi urmat de planeta Mercur, în ziua de 30 mai, influențând în mod pozitiv sectorul Profesional din astrograma Capricornilor.

Nativii care își caută un loc de muncă vor avea succes, iar cei care lucrează, deja, vor fi apreciați și recompensați pentru rezultatele obținute.

Un alt eveniment importat va fi Luna Plină din 30 mai, care va avea loc în zodia Săgetător și le va aduce Capricornilor șansa de a rezolva o problemă din trecut sau de a primi informații foarte utile pentru proiectele personale sau ajutor concret de la un fost coleg sau chiar de la un fost partener de viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top