Connect with us
Sfaturi pentru pasionații de păcănele online în 2021

Economic

Sfaturi pentru pasionații de păcănele online în 2021

Anul 2021 nu a adus, deocamdată, deschiderea sălilor de jocuri din România, acolo unde în majoritatea județelor aceste unități sunt închise. Restricțiile nu i-au putut însă opri pe pasionați din practicarea jocurilor preferate, pe care aceștia le-au descoperit pe site-urile cazinourilor online.

Se știe că jocurile de noroc sunt făcute pentru a îmbogăți cazinoul și jucătorul, așa că nu putem vorbi de sfaturi pentru a câștiga mai mult la aceste jocuri, însă ne putem folosi de anumite idei revelate de jucătorii experimentați pentru a ne îmbunătăți experiența de joc.

Nu te ghida după mituri și superstiții. Jocul de păcănele este bazat strict pe noroc și pe nimic altceva. Dacă algoritmul ar putea fi cumva anticipat, cazinourile ar fi fost falimentate demult. În fapt, jocurile de tip slots sunt construite pentru a plăti după o marjă de câștig predefinită, însă atingerea procentului prestabilit se întâmplă într-un moment complet aleatoriu, odată la câteva milioane de rotiri. Așadar, nici măcar programatorul care a scris soft-ul din spatele unui joc nu putea prezice când aparatul va plăti și când nu. De aceea, nu te ghida după mituri, superstiții și teorii atunci când alegi să joci, pentru că totul depinde de noroc.

Nu juca din banii destinați altor cheltuieli. Pasiunea pentru jocurile de noroc nu trebuie să se transforme în viciu. Asta înseamnă că va trebui să joci o sumă modică din veniturile tale lunare dacă nu vrei să depășești granița divertismentului. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să împrumuți bani pentru a-ți alimenta nevoia de a juca. Încearcă să rămâi întotdeauna lucid. Acceptă înfrângerile și treci mai departe. Nu juca niciodată la recuperare, iar dacă ai probleme din cauza jocurilor de noroc, adresează-te specialiștilor în rezolvarea problemelor de joc responsabil. Ține minte că a-ți recunoști o slăbiciune și a cere ajutor reprezintă un act de curaj.

Distrează-te practicând jocurile preferate. Nu te lăsa păcălit de tot felul de oferte dubioase și de cine știe ce alte zvonuri pe care le-ai auzit despre un joc sau altul atunci când alegi slotul pe care să-l practici. Te poți ghida după rata de câștig (RTP) pe care o vei găsi pe site-urile de specialitate pentru a-ți face o idee despre cât de bine plătește jocul a la long, dar nu uita că jocurile de noroc reprezintă o activitate de divertisment, așa că alege un joc care să-ți placă, chiar dacă nu este conectat la marele jackpot și dacă nu se califică la nu știu ce promoție. Anumite cazinouri online au o selecție limitată de jocuri, dar altele, precum Slotv Casino, se pot lăuda cu sute de sloturi de le diverși producători de top precum NetEnt, Microgaming, Yggdrasil, Play’n GO, QuickSpin, Pragmatic Play și așa mai departe.

Reglează miza în funcție de buget. Alege o miză care să-ți dea suficient timp să te recreezi. În funcție de bugetul avut, este posibil să nu poți practica anumite jocuri beneficiind de toate funcțiile speciale, caz în care ar trebui să te orienteze către sloturile care acceptă pariuri mai mici, fără să fii nevoit să reduci numărul de linii de plată al jocului. Același lucru se întâmplă și cu jackpoturile progresive, care uneori nu pot fi revendicate dacă miza este mică: dacă bankroll-ul nu-ți permite să te califici la jackpot, atunci alege alt joc, pentru că vei avea șanse mai bune. Ideal este să-ți acorzi un număr de rotiri care să-ți permită să simți că ai juca la finalul unei sesiuni și să nu te trezești că ți-ai epuizat bugetul înainte să-ți faci damblaua.

Conștientizează faptul că dublajele depind de noroc. Dublajele reprezintă unul dintre principalele puncte de atracție ale jocurilor de păcănele. Șansa de a „da cu banul” de câteva ori pentru dublarea câștigurilor este un adevărat deliciu pentru anumiți amatori de sloturi, în special pentru cei care îndrăgesc jocurile de tip video poker și jocurile tradiționale cu fructe și șeptari. Problema este că mulți dintre pasionați au impresia că pot anticipa culoarea următoarei cărți atunci când activează funcția „Gamble” și nu conștientizează faptul că totul depinde de noroc, iar casa are mereu un mic avantaj în fața jucătorului. Așadar, atâta vreme cât se ține cont de această realitate, practicarea dublajelor este în regulă.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top