Connect with us
Sunt coletele de la FAN Courier periculoase? Dupa ce coronavirus a fost în depozitul lor?

Economic

Sunt coletele de la FAN Courier periculoase? Dupa ce coronavirus a fost în depozitul lor?

Unul din depozitele FAN Courier a fost lovit de coronavirus. 24 dintre angajații companiei au fost depistați pozitiv la testele cu noul COVID-19. Îngrijorarea referitoare la agenții Fan Courier sau coletele primite prin această companie este mare. Cei care folosesc serviciile companiei se întreabă dacă acestea sunt periculoase sau nu.

Coletele Fan Courier nu au coronavirus

Mulți dintre clienții Fan Courier sunt îngrijorați dacă coronavirus poate fi transmis prin intermediul coletelor primite de la companie. Conform unei informări emise de companie, clienții Fan Courier sunt în siguranța, iar dovezile științifice nu arată că virusul ar rezista pe colete.

Majoritatea angajaților infectați cu coronavirus din depozitul companiei de curierat nu erau livratori. Mai precis nu erau curierii care veneau cu coletele la clienți.

Concluzie: Niciun client Fan Courier nu este în pericol din cauza situației din depozitul Fan Courier. Prin urmare folosiți cu încredere servicile companiei.

Comunicatul Fan Courier cu privire la coronavirus din depozitul din Ștefănești

„Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ştefăneşti. În plus, echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali, echipele FAN Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranţa sanitară a angajaţilor vom intensifica controlul şi triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, chief commercial officer FAN Courier.

Atenție! Un nou atac de tip phishing

A fost lansat un nou atac de tip phishing în care este folosit numele companiei noastre pentru distribuirea unor fișiere infestate cu Trojan.

Vă rugăm să verificați adresa de e-mail de pe care primiți informări legate de expedițiile FAN Courier și să NU deschideți fișierele anexate. De data aceasta, adresa de e-mail folosită seamănă în proporție foarte mare cu una reală.

Subliniem faptul că baza noastră de date nu a fost afectată de această noua tentativă de atac cibernetic, datele fiecăruia dintre clienții noștri fiind în siguranță. Nu au existat pierderi de date sau breșe de securitate.

Ce vă recomandăm:

  • Nu deschideți fișiere primite prin e-mail decât în cazul în care cunoașteți sursa.
  • Evitați accesarea „ofertelor irezistibile” primite în mediul online.
  • Asigurați-vă că dispozitivele voastre au instalate soluții de securitate.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top