Connect with us
Alertă meteo! Cod portocaliu de vânt puternic

Vremea

Alertă meteo! Cod portocaliu de vânt puternic

ANM a emis un cod portocaliu de vânt puternic care este valabil astăzi, 31 ianuarie 2020, până la ora 17:00. Clujenii sunt avertizați să nu părăsească locuințele fără a-și lua măsuri de protecție. Deși codul portocaliu a fost emis pentru altitudini mari, este posibil să apară rafale puternice și în zonele de deal.

Alertă meteo! Cod portocaliu de vânt puternic

Este cod portocaliu de vânt extrem de puternic în județul Cluj: zona de munte de peste cota 1800 m. La altitudini mari se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafale de 120..130 km/h, viscolind şi spulberând zăpada, determinând scăderea vizibilităţii. 

La nivel național este în continuare valabil un cod galben de vreme rea pentru 27 de județe până mâine, 1 februarie 2020, la ora 8 dimineața.

În zilele care urmează vor fi prezente ninsori la munte. În București vremea ne va duce mai multe cu gândul la primăvară, tepmeraturile atingând valori chiar și de 17 grade. Luna februarie, conform mai multor estimări făcute de meteorologi va fi una deosebit de caldă, cu temperaturi mult peste normalul acestei perioade.

Citește și: Curs valutar 31 ianuarie 2020. Cum se încheie luna la BNR

Citește și: Gheorghe Mărmureau, primele declarații după cutremurul de azi noapte

Citește și: Cutremur de 5,2 în România. Seismul s-a resimțit și la București

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top