Connect with us
Avocat: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Știri

Dincă avea un complice! Avocat: Familia Luizei a fost sunată de mai multe persoane, nu doar de Gheorghe Dincă

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, a declarat, marți, că familia a fost sunată de mai multe ori și de mai multe persoane, care au spus că fata a plecat în străinătate.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, fata dispărută după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a declarat, marți, presei, că din declarațiile de până acum rezultă că mai multe persoane au sunat pentru a spune că fata a plecat în străinătate.

„Din declarațiile date, se întrevede ideea că mai multe persoane au sunat familia Luizei și nu doar acel individ (Gheorghe Dincă – n.r.) și nu doar o singură dată. Familia a fost sunată, avertizată, în sensul că li s-a spus <Stați liniștiți, fata dumneavoastră pleacă, un prieten o influențează, nu e nicio problemă>, după care s-a revenit și s-au spus: <Stați liniștiți că ei sunt deja undeva în străinătate, nu pot să vă dau amănunte>. Ce este esențial este faptul că mai multe persoane a reieșit că au sunat de pe numere diferite și nu o singură persoană. Iar noi avem un singur inculpat, pe domnul Dincă. Pare-se că au fost două”, a spus Tonel Pop.

Pop a precizat că acestea sunt date pe care le coroborează cu alte informații.

Potrivit avocatului, în cursul zilei de marți s-a discutat despre obiectele de vestimentație ale Luizei, dar acestea nu au fost arătate familiei.

Complicele lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă se pare că a avut un complice, chiar din interiorul autorităților române, respectiv un polițist cu care  s-a văzut chiar și când era sub arest si cercetat. Tonel Pop a declarat la Antena 3, că îl suspectează pe acest polițit care a avut acces la criminal fară să fie implica în anchetă.

Arafat, despre Dincă: E un criminal, fără discuții. Un om normal nu e în stare să facă acest lucru

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, l-a catalogat pe Gheorghe Dincă, la emisiunea „Marius Tucă Show”, drept un criminal, precizând că are clar niște tulburări psihice și că „un om normal nu poate să fie în stare să facă acest lucru”.

„La ce am văzut, e un criminal, fără nicio discuție. Problemele psihice ale lui urmează să fie analizate de comisia care este de specialitate și care trebuie să vină cu analiza respectivă, dar omul respectiv clar are niște tulburări și ceva nu este ok acolo. E un criminal, în final. Ce să descriu mai mult? Un psihiatru ar putea să descrie mult mai bine, unde e specialitatea lui. Pentru mine e clar că un om normal nu poate să fie în stare să facă acest lucru”, a declarat Raed Arafat, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Noi căutări au loc marți în pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase și cenușă.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. Ioan

    2019-08-06T23:18:59+03:00 at 23:18

    Faliment total al asa zisului stat de drept , cu justitie independenta . De fapt , e falimentul reprezentantilor de la la cel mai inalt nivel ;presedinte , prim-ministru , ministri , parlamentari , serviciile secrete , politie , procuratura si toate institutiile conduse de politruci incompetenti , lepre ordinare , tradatori de neam/tara . Daca un criminal nebun , descreierat face lucruri ingrozitoare si isi bate joc de toti/toate , se pisa in capul tuturor cu nonsalanta , iar acestia doar bauna (latra precum cainii la Luna) , fiind total depasiti de situatie , inseamna faliment total. Cred ca ar trebui inchisa aceasta asa zisa tara . Dar cred ca toti cei mentionati sunt complici , ai acestui stat mafioto-securistic (stat paralel/subteran). Cand ma gandesc la resursele bugetare uriase alocate pentru aceste servicii speciale , total incompetente , ma cuprinde o furie iremediabila/irezistibila . Si am auzit ca la rectificarea bugetara se vor suplimenta sumele la aceste servicii seciale , total inutile pentru romanii de rand , luandu-se bani de la sanatate , invatamant , infrastructura , ca asa doreste politrucul Werner „capo di tutti capi”, iar coalitia de la guvernare se supune neconditionat/orbeste ?! !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top