Connect with us
O butelie a explodat intr-un bloc din Bucuresti

Știri

Update: Explozie intr-un bloc din Bucuresti: unul dintre raniti va fi transferat in Bulgaria

Doua persoane au fost ranite in urma exploziei, dintr-un apartament din Bucuresti. Locatarii au sunat imediat la 112. La fata locului s-au prezentat imediat pompierii si medicii.

Citeste si: Zi de doliu national in Italia. Bilantul provizoriu a urcat la 290 de morti, printre care si 10 romani

Citeste si: Un baietel roman a ramas orfan dupa cutremurul din Italia

Update 18:05: Barbatul care a suferit arsuri in urma exploziei va fi transferat la Sofia. Potrivit Antena 3, motivul pentru care barbatul va fi transferat este ca nu exista niciun pat disponibil in spitalele din Bucuresti. Ministerul Sanatatii neaga insa aceasta informatie.

„Pacientul de la Spitalul Univeristar a fost stabilizat dupa care sedat si intubat pentru siguranta transportului la un spital din Sofia. Nu este adevarata informatia, este adevarat ca complexitatea cazului nu se pot trata la Spitalul Universitat, iar la celelalte unitati este o situatie delicata. Interventia dupa acest incident de astazi s-a derulat in parametri normali si daca e nevoie de transfer in strainatate totul este pus la dispozitie.” a declarat Laurentiu Colintineanu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii.

Update 15:46: Toate cele trei persoane sunt constiente si au ramas sub supravegherea medicilor de la Spitalul Universitar.

Stire initiala:

Din primele cercetari se pare ca incidentul a avut loc dupa ce in apartament s-au acumulat gaze. Cei doi raniti grav ar fi instalat o noua butelie, dupa care ar fi aprins focul la aragaz, ca sa verifice daca aceasta este instalata bine. Gazele acumulate in timpul operatiunii au explodat.

Cele doua persoane care au fost grav ranite sunt o femeie de 78 de ani, care a suferit arsuri extrem de grave, pe 70% din suprafata corpului, si un barbat de 39 de ani, care, de asemenea, are arsuri multiple. O alta femeie a avut si ea nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a suferit un atac de panica.

Locuinta in care s-a produs explozia este situata pe Strada Persani, din Bucuresti.

Victimele au fost duse de urgenta la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top