Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020

Știri

Horoscop de vară 2019 Minerva – Lunile iulie și august sunt de FOC! Zodiile afectate

Horoscop de vară 2019 Minerva – Minerva, astrologul HUFF.ro, a realizat în exclusivitate horoscopul de Vară pentru 2019. Cum vor fi cele trei luni de vară pentru fiecare nativ. Ce ne aduce jumatatea lunii iuni, luna iulie și august. Aflați pentru fiecare zodie mai jos.

Horoscop de vară 2019 Minerva Berbec

Cea mai bună modalitate de a-ți mări veniturile este să radiezi prosperitate oriunde mergi. În sau în jurul lui 2 iulie, luna nouă și eclipsa totallă de soare ți-ar putea duce un loc de muncă care să necesitate capacitatea ta creativă. Acceptă-l.

În schimb, nu te înfuria pe cineva din social media sau reputația profesională ți-ar putea fi umbrită din greu. Ai putea muncii de acasă. Vei fi mult mai productiv când stai departe de birou. Dacă ești  propriul tău angajat, este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți spațiul de lucru.

Evită să manipulezi sume mari cash sau alte scheme de profit, mai ales în perioada 16 – 22 iulie. Stii ca aceste metode nu functioneaza niciodata asa cum ar trebui sa faca si nu vrei să rămâi cu un fals sentiment de securitate doar pentru că îți face asta plăcere.

Universul te îndeamnă acum să te relaxezi, să vă îngrijești și să dai corpului și minții dragostea și grija de care au nevoie pentru a rămâne sănătos și puternic.

Horoscop de vară 2019 Minerva Taur

Ai șansa sa îți asumi un rol important la locul de muncă. A fi responsabil pentru o echipă de creație va fi deosebit de plină de satisfacții. Fii atent la valorile tale și recunoaște-ți propria valoare, chiar dacă asta înseamnă să renunți la aspirațiile vechi, fii convins că vei reinițializa adevărata ta cale.

Puterea ta de persuasiune vor fi la un nivel maxim. Folosește-o pentru a negocia o creștere, a obține opromovare sau ambele. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la interviuri și audiții.

Este un moment pentru a te evalua pe tine însuți și felul în care știi să-ți bugetezi nevoile, mai ales după 1 august. Trebuie să fii cinstiți în legătură cu aceasta și dacă nu te descurci cere sfatul cuiva de specialitate, chiar dacă ți se pare nebunesc să recunoști un anumit lucru în fața cuiva care trebuie să se confrunte cu propriile greșeli atunci când se ocupă de tine.

Și în timp ce sectorul de sănătate nu este în centrul atenției, fii atet la eclipsa din 16 iulie, dorința de a arăta și de a te simți bine ar putea să te încurajeze să faci niște alegeri mai bune în ceea ce privește dieta și stilul de viață.

Horoscop de vară 2019 Minerva Gemeni

Pe măsură ce intri în vară, înveți cine sunt prietenii tăi și cine îți este dușman. Nu toate acestea pot fi ușoare, dar fii recunoscător că poți consolida prieteniile care contează. Fii deschis la visele ciudate care trezesc idei subconștiente care te împiedică să progresezi. Acestea trebuie să fie dezrădăcinate conștient.

Este timpul să depui eforturi reale pentru a te alătura ceilorlalți, atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Cu cât te vei împrieteni cu mai mulți oameni cu atât te vor ajuta în eforturile personale și cu atât mai puțin trebuie să îți faci griji pentru cei care parcă lucrează  împotriva ta sau încearcă să te saboteze.

În această vară vei deveni mai conștient de limitele și punctele tale nevralgice. Este un o perioadă de testare, da, dar nu dispera; deși conștiința ți se intensifică, sentimentele de restricție sau de limitare nu vor dura. Perioada vizată 22 iulie – 10 august.

Nu faceți nicio achiziție inutilă. Poate că cel mai bun sfat în această lună este să îți vezi de treaba ta și să nu te oprești. Evită orice întâlniri în care se discută despre bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare.

Unele practici spirituale pot ajuta mintea să rămână calmă și liniștită și să scadă stresul și anxietatea. Dacă poți să meditezi pentru o perioadă de timp, în fiecare zi sau să-ți exersezi atenția.

Horoscop de vară 2019 Minerva Rac

Pe măsură ce intri în vară, evoluția profesională îți va cere să îți lărgești orizonturile. Se deschide câmpul de joc în cercul tău social. Te întâlnești cu prietenii, mai noi și mai vechi și cu persoane care te pot ajuta să materializezi un vis și să deschizi uși noi care ți-au fost închise anterior, mai ales după eclipsa din 16 iulie.

O chestiune creativă, intensifică o legătură romantică sau fă ceva care să îi bucure pe copii ori pe cineva drag inimii tale. Acest lucru ar putea deveni atât de emoțional, încât va aduce finaluri, începuturi sau poate chiar un vis devine realitate. Oamenii de la locul de muncă, vor observa atitudinea ta cuprinzătoare în acest timp și te vor ajuta fie să îți atingi obiectivele, fie pentru a-ți îmbunătăți poziția. Căldura și prietenia de la locul de muncă vor garanta cooperarea celorlalți, indiferent de propriile lor preocupări.

Un parteneriat de proiect sau de afaceri ar putea prezenta semne de debut la începutul lunii august. Nu este un moment bun însă pentru a negocia un contract pe termen lung.

Ai, de asemenea, multe de învățat, iar în acest timp poți întâlni un specilialist de la care să afli lucruri importante în ce privește sănătatea. Sfatul lui te poate încuraja să aplici idei noi pentru o dietă sănătoasă și un program de exerciții adaptat doar nevoilor tale.

Horoscop de vară 2019 Minerva Leu

Vara marchează debutul unui ciclu nou și a unei faze rofesionale de șapte ani în care poți avea realizări nesperate în domeniul în care activezi. Munca îți este recunoscută și constați și tu că atunci când vrei ceva, nu există limite. Între cele două eclipse, nu uita că numai sinceritatea precede adevărata consacrare.

Eclipsa din 2 iulie îți va aduce veselie și flexibilitate, astfel că întâlnirile tale vor fi ocazionale și active. Va fi singura dată când nu vei dori să stai în fața televizorului. Vrei să ieși în lume și să vezi ce se întâmplă!

O oportunitate captivantă în ce privește cariera ar putea fi disponibilă la începutul lunii iunie. Nu numai că salariul va fi impresionant, dar și beneficiile vor fi remarcabile. Dă-ți acceptul pentru ea imediat după luna nouă din 1 august.

Viziunea ta financiară este practică; știi ce rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi repede rezultate tangibile. Oamenii din jurul tău știu că faci lucruri pentru eficientiza munca rapid și este posibil să aibă legătura cu autoritatea ta maimult decât crezi.

S-ar putea să îți placă întâlnirea cu persoane care îți împărtășesc ideile legate de sănătate care vor fi un sprijin puternic a ceva care merită cultivat.

Horoscop de vară 2019 Minerva Fecioară

Problema profesională și financiară evoluează pe măsură ce intri în vară, la fel ca și tine. Și ai de ales. Ești la sfârșitul unui proces de evoluție, așa că explorează lumea. S-ar putea să auzi de la un prieten de peste mări despre o oportunitate de afaceri. Nu îți fie teamă să explorezi opțiunile ci aruncă-te cu capul înainte.

O slujbă interesantă poate deveni disponibilă pe sau în jurul datei de 14 august. Asigură-te că soliciți acest lucru. Competențele superioare de comunicare te fac un candidat excelent pentru această poziție.

Legăurile la distanță și cu străinătatea sunt favorizate în acest timp și te ajuta mult avansezi pe calea financiară aleasă. O serie de călătorii pe linie de muncă ți-ar putea aduce mai multe șanse să întâlnești oameni care să îți împărtășească opiniile și idealurile.

Cu mintea și corpul atât de profund interconectate, orice poate aduce liniștea mentală și poate încuraja calmarea propriei ființe deschizând calea corpului spre vindecare. Și dacă mai ai și o dietă care să completeze acest nou mod de gândire, merită să experimentezi acest lucru pentru a vedea cum reacționează organismul tău.

Horoscop de vară 2019 Minerva Balanță

Situația financiară, căsătoria și / sau viața intimă evoluează profund. Nu ai un control total, dar nu ești lipsit de putere și poți să alegi. Conștient renunți la orice atașament ca rezultat al investițiilor în situații care se aliniază valorilor propri.

O nouă relație ar putea deveni ceva special, dar trebuie să fii dispus să faci anumite lucruri. Dragostea nu se întâmplă doar, trebuie să o și provoci. Dacă nu ai avut pe cineva alături de tine în ultima vreme, lucrurile se vor schimba în această vară.

Undeva în a doua parte a lunii august, întreprinderea sau instituția în care lucrezi ar putea adopta un plan de asistență profesională mai bun sau poți încheia un acord de împărțire a profitului. Această schimbare va funcționa în avantajul tău.

A venit timpul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea chestiunilor financiare. Moștenirile sau sumele încredințate de către cei pe care îi ai aproape, te vor implica în gestionarea lor cu chibzuință.

Ia în considerare o detoxifiere a organismului. Doar două-trei zile pot fi suficiente pentru a limita modul defectuos de alimentație și pentru a te simți refăcut la minte și la corp. Sau dacă preferi o dietă cu un conținut scăzut de calorii, timp de două zile pe săptămână, acest lucru ar putea funcționa bine și ai pierde în greutate în mod constant în următoarele luni.

Horoscop de vară 2019 Minerva Scorpion

Începutul verii marchează un nou început pentru toate relațiile parteneriale directe. Ai putea avea surprize prin apariția a noi legături sau schimbări bruște în dinamica relațională cum ar fi detașarea și acceptarea care vor fi esențiale.

Fii sincer cu privire la modul în care te simți și dacă ai o imagine de ansablu pentru viitor. Poți face alegeri conștiente pentru a investi în situații care se aliniază obiectivelor tale. Dacă ești ca majoritatea Scorpionior, ai întotdeauna o curiozitate profundă de a diseca lucrurile, iar acest aspect nu face prea mult pentru a suprima această nevoie lăuntrică de a ști!

Încearcă să nu intri în polemică cu colegii încă de la începutul verii. Vei avea nevoie de ajutorul lor la un proiect important, astfel încât toate interacțiunile să fie ușoare și pozitive.

A venit timpul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea chestiunilor financiare. Moștenirile sau partajarea unor bunuri, în care sunt implicați oameni pe care îi știi, necesită și implicarea ta.

Nu ai niciun control asupra duratei vieții și unele probleme de sănătate ar putea fi deveni stringente. Cred că este timpul să folosești această asigurare a companiei. Ia legătura cu medicul tău.

Horoscop de vară 2019 Minerva Săgetător

Așteaptă-te să fii foarte ocupat toată vara, cu evoluții bruște care să împingă granițele și să reorganizeze ordinea naturală a lucrurilor sau a rutinei. Dar vor fi multe momente de pasiune, emoție și timp pentru a savura viața și a te bucura de acest proces.

Dacă a trecut ceva timp de când ai experimentat acel sentiment de a fi împreună cu cineva, trebuie să fi fost o plăcere. Se creează un mediu romantic în care dragostea poate să prospere. Emoțiile sunt mari, dar preferi să trăiești totul liber decât să te tragă ceva înapoi.

Trebuie să ai înțelepciune legat de aspectul financiar și să fii vigilent la locul de muncă în mare parte a acestei luni. Dacă ai abilități dea lucra cu oamenii, folosește-le pentru a construi relații și, dacă nu, rovoacă-le. Nevoia de a comunica cu alții este mai mare acum dar pentru a comunica în mod eficient, trebuie să înveți cum să se ocupi de ceilalți.

Mai presus de toate, sănătatea este o bogăție. Aigrijă să îți fie bine și fizic, mental, dar și emoțional și spiritual. Ai șansa de a-ți trăi viața cu regulile tale și de a vă îmbunătăți calitatea vieții.

Horoscop de vară 2019 Minerva Capricorn

Iubește-ți copilul interior. Este ceva ce ți s-ar putea părea riscant, dar definiția nebuniei spune același lucru mereu, în timp ce așteaptă rezultate diferite. Scapă de rutină. Fii creativ și inovator și sapă mai adânc pentru a afla ce îți aduce bucurie.

Nu există reguli în dragoste sau în viață. Fii adevărat pentru tine și atunci nu contează ce gândește lumea. Oamenii nu sunt întotdeauna ce par a fi, așa că poate nu ar strica să verifici informațiile pe care ți le oferă o nouă perspectivă romantică.

Intervalul 14 – 30 august, este unul dintre cele mai bune momente din întregul an pentru a-ți îmbunătăți situația carierei. Un interviu pentru angajare sau o audiție te-ar putea duce pe calea faimei și a aprecierii.

Unele dificultăți financiare îți vor da mai multă bătaie de cap în acest timp, mai mult decât dori. Plățile întârziate, beneficiile sau salariile îi vor face aproape pe toți cei implicați să se comporte ostili. Nu întârzia cu plățile către alții și vei fii plătit la timp pentru serviciile prestate.

Schimbările din sănătate și de dietă, în cele din urmă vor avea efecte puternice asupra ta, așa că nu te uita la bani, situația arata că au efect asupra ta. Există indicii puternice și pentru alte schimbări.

Horoscop de vară 2019 Minerva Vărsător

Și pentru tine vara marchează un nou ciclu în capacitatea de a te cufunda mai profund în tot ceea ce înseamnă sentiment de securitate și apartenență. Problemele personale și cele familiale sunt evidențiate, dar, pe măsură ce ajungi la o înțelegere mai profundă a trecutului, te poți elibera.

Eclipsa din 2 iulie are un efect stabilizator asupra vieții tale sentimentale, dar nu despre ceea ce ești cu adevărat. Îți plac surprizele și spontaneitatea, așa că viața ta ar putea să nu fie înfloritoare cum ți-ai dori.

Adoptă o tactică defensivă la locul de muncă. Este un moment bun pentru a procesa documente, rapoarte, pentru a ordona fișiere și spațiul de lucru. Rezistă tentației de a ajunge în discuții șoptite. Intriga la birou va duce la probleme.

În perioada 16 iulie – 18 august, există multe lucruri diferite în viața pe care le poți îmbunătății și ai și acces la ele.

Crește gradul de conștientizare a modului în care dieta îți ajută organismul. Ai o relație specială cu tractul intestinal și orice poți face pentru o alimentație corectă, cu atât va fi mai bine. Încearcă să consumi cereale integrale, în loc de cereale prelucrate, legume cu frunze verzi, mai degrabă decât amidonul din mâncărurile grele, mai puțină carne și mai multe legume pentru surse de proteine.

Horoscop de vară 2019 Minerva Pești

Acumuleză informații care ți-ar putea fi de folos deoarece vei pune la îndoială tot ceea ce crezi că este real. S-ar putea să dureze ceva timp pentru a digera tot ce aduni, dar ai răbdare cu acest proces și permanent păstrează-ți o minte deschisă.

Casa sau biroul poate necesita o renovare sau chiar reconstrucție pentru a te ajuta să ieși din criza actuală. Vara aceasta este un moment bun pentru a lua în considerare achiziționarea de mobilier nou.

Vrei un mediu de lucru stimulant care să te satisfacă deoarece satisfacția morală și tehnică reprezintă părți importante ale locului de muncă pentru tine. Dispozitivele sau metodele de economisire a muncii îți pot spori eficiența atât la domiciliu cât și la birou.

Apar oportunități de a face bani în a doua parte a lunii iulie și în ultimele zile din august. Acceptă noile condiții de la locul de muncă. Abilitatea de a fi cinci minute aici și cinci minute acolo te provoacă să alegi un program de exerciții pe care să le poți practica în funcție de rutina profesională, dar în același timp, este posibil să fi dornic să studiezi mai multe despre diete și nutriție și să găsești modalități de a păstra boala la distanță.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top