Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Berbec

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec Privire generală: Pregătește-te să încetinești și să te întorci! În timp ce luna iunie pune mare accent pe comunicarea întru prosperitatea, s-ar putea să te simți ca și cum lumea încetinește. Este normal, Mercur stăpânul comunicării este retrograd.

Cea mai importantă lunașie a anului de a evalua problemele legate de comunicare și deciziile la nivel local, este luna nouă din 10 iunie. Acest lucru ar putea aduce o oportunitate pentru o creștere a creativității, un loc de muncă nou sau un client profitabil, dar depinde de tine să îți urmărești obiectivul, adică analizează cu atenție tot ce vrei să faci până după 21 iunie când Mercur revine în mers direct.

Jupiter este în sectorul abilităților psihice și aduce revelații neașteptate legate de omenire, de vise și de reușitele sociale. Se află la prima vizită în Pești, semn în care va intra definitiv în decembrie. Tranzitul care va dura până pe 28 iulie, te încurajează să îți dezvolți latura spirituală a vieții.

Eclipsa inelară de Soare, din 10 iunie, are loc în sectorul comunicării și gândirii. Indiferent de ce fac alții, ia o decizie îndrăzneață cu privire la modul în care te poți deplasa spre orizonturi noi.

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec Relațional

Chiar dacă nu te afli într-o situația romantică ideală acum, Soarele în Gemeni te ajută să fii în regulă cu o abordare lentă și constantă a iubirii la începutul lunii. Chiar dacă vrei mai mult, acum nu te mai grăbești.

Venus este, de asemenea, în Gemeni, și s-ar putea să începi să observi câteva schimbări subtile care au loc. Noua perspectivă asupra iubirii și a relațiilor este mai mult ocazională și ai o atitudine se întâmplă ceea ce trebuie să se întâmple.

Stăpânul tău planetar, Marte face trigon cu Neptun din Pești, semnul pe care îl stăpânește, chiar de la începutul lunii, ajutându-te să intri într-o atmosferă sensibilă din punct de vedere emoțional. Te înțelegi cel mai bine cu oamenii care emană aceeași energie ca și tine acum: fermecător, puternic și plin de compasiune.

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec Profesional

Luna aceasta pune accent pe latura financiară a profesiei. Pe 10 iunie, are loc Lună Nouă în Gemeni, care aduce posibilitatea unei noi surse de venit pentru priectul în care ești angajat. Este un moment în care ai putea îmbrățișa ideea de bugetare sau de a folosi plicuri în care ai pus o anumită sumă pentru cheltuieli dar și pentru a le reduce pe cele suplimentare.

Jupiter face deja prima vizită în Pești, pentru a aduce un plus de noroc și protecție. Dacă te simți înclinat să riști ceva fă-o! Intensifică acest aspect în timpul unei întâlniri în care ai putea să-ți dai cu părerea legat de anumite apecte profesionale. Discută cu șeful despre viitorul tău. 

Pe 10 iunie are loc cea de-a doua eclipsă a anului, o eclipsă inelară de Soare, care poate fi un moment fie dificil, fie excelent pentru a susține examene profesionale sau pentru a face față unor decizii guvernamentale. 

Luna iunie, începe cu Mercur retrograd în Gemeni, în sectorul comunicării. Din păcate, dacă ai așteptat un contract de muncă, ai putea aștepta în continuare. Comunicarea ar putea fi afectată sau lucrurile ar putea dura mult mai mult decât de obicei.

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec Financiar

Ar fi prudent din partea ta să bagi banii în lucruri sigure. Chiar dacă profiturile sunt reduse, ele sunt constante. Evită investițiile în scheme financiare dubioase. Așteaptă-te ca problemele de proprietate să prindă contur. Investițiile anterioare dau roade în a doua săptămână. Poziția financiară devine puternică pe măsură ce obți randamente bune din investiții. Cu toate acestea, înainte de a investi, cere sfatul unui expert pentru a alege cea mai soluție. Există șanse ca niște planuri și idei mari să îți atragă atenția. De asemenea, trebuie să verifici viabilitatea proiectului înainte de a-ți angaja banii. Spre sfârșitul lunii, există șanse ca o obligație neașteptată să provoace o oarecare dezordine în buget. Cu toate acestea, reușești să transformi totul în favoarea ta și, de asemenea, reduci cheltuielile și le eviți exact pe cele inutile. Analizează cu atenție și ia în considerare toate aspectele înainte de a lua decizia finală.

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec Sănătate

Posibil să devii conștient de alimentele și vibrațiile pe care le încerci zilnic și de impactul pe care îl au asupra ta. Dacă până acuma nu ai luat încă în considerare acest lucru, ar fi carzul să o faci. Anumite lucruri te afectează negativ? Dacă da, ar putea fi timpul să te schimbi și să faci un upgrade. Aceasta ar putea include orice lucru la care ești alergic, lucruri precum urmărirea știrilor și acele obiceiuri despre care știți că nu vă sunt bune.

Ești pregătit pentru o nouă rutină cotidiană? Cu accent pe semnul Fecioarei, cu Mercur, stăpânul semnului în sectorul comunității în care trăiești, s-ar putea să te simți mai preocupat, acest lucru poate alimenta o nouă fază de activitate care să faciliteze creativitatea în sănătate.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top