Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Gemeni

Horoscop Minerva iunie 2021 Gemeni Privire generală. La începutul lunii, este important să aloci ceva timp pentru a reflecta unde ai fost și ce dorești să construiești în viitor. Luna Nouă de pe 10 iunie, sugerează că este timpul să te odihnești, să te reîncărci și să îți evaluezi planurile.

Întreaga lună s-ar putea să te simți puțin mai lent. Sunt efectele retrogradării lui Mercur. Până pe 21 iunie vei revizui sau vei schimba direcția pe măsură ce apar noi informații.

Și Jupiter după aproximativ 12 ani, face prima vizită în Pești, aducându-ți un instantaneu cu privire la modul în care ambițiile tale pot prind contur și se vor materializa în lunile următoare și în 2022. Ați putea fi în centrul atenției foarte curând. Ai încredere în modul în care vrei ca lumea să te vadă și să îți amintească ce vrei. Problemele profesionale pot vedea o doză dublă de șansă în timp ce Jupiter înoată prin apele acestei noi mări. Va reveni în Vărsător pe 28 iulie, ca pe 29 decembrie să se întoarcă definitiv în Pești.

Când Soarele schimbă semnul și trece în Rac, energia se va mai atenua dar ești gata să îți urmezi cele mai semnificative eforturi.

Cu toate acestea, se pare că problemele legate de parteneriat ajung, de asemenea, la un moment de cotitură, pe măsură ce are loc eclipsa inelară de Soare din 10 iunie. Ea te poate obliga să faci o alegere majoră cu privire la o relație – să rămâi sau să mergi sau chiar să te muți, ori să te căsătorești. Totuși, fii atenet la Mercur retrograd, confuzia și comunicarea greșită sunt cele mai frecvente greșeli care se pot face acum.

Horoscop Minerva iunie 2021 Gemeni Relațional

Mercur este în Gemeni, deschizând tot felul de uși romantice. Îți place să iei în considerare toate opțiunile care le ai și, datorită dublei tale personalități, îți este greu să te hotărăști care. Din fericire, farmecul compensează indecizia.

Pe 3 iunie, Venus trece în Rac. Ai o atitudine maternală, care îi face pe oameni să se simtă în largul lor. Nu promite că vei apela sau trimite SMS-uri dacă nu intenționezi să faci acest lucru.

Mercur este retrograd și ar putea provoca o mulțime de confuzii jenante. Dacă trimiți un SMS la mai multe persoane, asigură-te că nu le trimiți aiurea și că junge persoana potrivită!

Horoscop Minerva iunie 2021 Gemeni Profesional

Luna mai este pentru munca din culise. Te pregătești pentru o nouă poziție sau ești într-un proiect care te confruntă cu termene limită. Pe 10 iunie, Luna Nouă din Gemeni, subliniază energia de a lucra în secret. 

Jupiter este în Pești, în sectorul carierei. Până pe 28 iulie, ai noroc enorm când vine vorba despre a găsi o poziție mai bună în instituție. Un șef ar putea să se pensioneze. 

Eclipsa inelară de Soare din 10 iunie are loc în prima casă, cea a identității și a vitalității. O conexiune de lungă durată ar putea să se deterioreze. Este posibil ca un parteneriat să fie dizolvat sau ar putea duce la o analiză atentă care să vă facă să lucrați din nou armonios împreună.

Mercur este retrograd în propriul tău semn. S-ar putea să simți că totul merge prost când vine vorba despre tine și despre ideile tale, dar aceasta este doar mintea ta care îți joacă feste. Pentru alții, puteți face mai multe sarcini și jonglați cu multe sarcini. Ei vă văd competenți și încrezători.

Horoscop Minerva iunie 2021 Gemeni Financiar

 Șansele țin de discuțiile la birou cu prietenii și colegii. Mulți dintre voi vor discuta despre detaliile financiare cu partenerii. În a treia săptămână este posibil ca finanțele tale să nu fie atât de grozave pe cât te aștepți. S-ar putea să îți fie dificil să finalizezi proiectele în care ești implicat. Trebuie să fii foarte atent la toate investițiile majore care se impun. Verifică încrucișat toate documentele și așteaptă un moment mai bun pentru a semna ceva nou. Nu sunt excluse însă câștigurile financiare prin dividende, dobânzi fixe de depozit și chirii. 

Tranzacții financiare peste hotare, vor aduce rezultate extraordinare. Cu toate acestea, tranzacțiile în numerar și bancare trebuie făcute cu cea mai mare atenție sau altfel s-ar putea să te confrunți o problemă legată de balanță.

Horoscop Minerva iunie 2021 Gemeni Sănătate

Dacă planetele pun accentul pe un sectorul privat și spiritual al temei natale, vei deveni conștient de legătura minte-corp în această lună. Se pune accentul pe semnul tău, inclusiv pe Soare, pe Mercur și pe Venus, încât s-ar putea să constatați că meditația sau o altă practică similară are un impact mare asupra bunăstării interioare.

Vitalitatea ta poate crește pe măsură ce Soarele îți tranzitează semnul și vei fi gata să te faci mișcare. Varietatea este condimentul vieții, așa că schimbă rutina pentru a face lucrurile mai interesante.

Condu cu mare atenție luna aceasta, deoarece ești predispus la accidente. Îți poți provoca vătămări grave din cauza unui accident rutier. Fii foarte atent în timp ce conduci sau când mergi pe drum sau pe trotuar. Dacă ai avut dureri articulare în ultima vreme, acestea vor dispare treptat.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top