Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021

Horoscop Minerva iunie 2021 Berbec

Pregătește-te să încetinești și să te întorci! În timp ce luna iunie pune mare accent pe comunicarea întru prosperitatea, s-ar putea să te simți ca și cum lumea încetinește. Este normal, Mercur stăpânul comunicării este retrograd.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Berbec

Horoscop Minerva iunie 2021 – Taur

Luna nouă din 10 mai are loc în Gemeni, ți se deschide o ușă pentru a-ți urmări una dintre cele mai sincere speranțe și vise. Folosește săptămâna pentru a lua măsuri să-ți faci viața pe care ai dorit-o dintotdeauna.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Taur

Horoscop Minerva iunie 2021 – Gemeni

La începutul lunii, este important să aloci ceva timp pentru a reflecta unde ai fost și ce dorești să construiești în viitor. Luna Nouă de pe 10 iunie, sugerează că este timpul să te odihnești, să te reîncărci și să îți evaluezi planurile.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Gemeni

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac

Cu planetele care defilează prin Casa a 12-a, te simți un pic misterios. Luna Nouă din 10 iunie aduce multe invitații și mesaje din cercul tău social și vine la pachet cu o eclipsă inelară de Soare. Un prieten sau cineva din grupul de prietni ar putea interveni și gestul  îți poate schimbă viața pentru totdeauna. Unii dintre voi ar putea schimba complet slujbele sau primesc vestea că vor fi disponibilizați. Posibil să ai impulsul de a schimba dietă sau să te apuci de sală.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Leu

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu

Este o lună importantă pentru tine. Lună Nouă din 10 iunie este conjunctă cu  eclipsă inelară de Soare, pregătește-te de unele probleme în ce privește ambițiile tale. Este momentul unui efort profesional major, să lucrezi pentru promovare sau să cauți un loc de muncă mai bun. Este una dintre cele mai importante perioade ale anului pentru a cunoaște nivelul de succes pe care îl dorești și pentru a face pași spre acesta.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Leu

Horoscop Minerva iunie 2021 Fecioară 

Este o lună ciudată. Ai ajuns pe un teritoriu nou, în timp ce alte tranzite îți cer să revizuieștii trecutul. Luna nouă din 10 iunie te-ar putea influența să începi să lucrezi la un proiect academic, media sau internațional, așa că dacă ai așteptat momentul potrivit, poți începe. Unele Fecioare ar putea planifica călătorii pe distanțe lungi pe care ar dori să le facă anul viitor.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Fecioară

Horoscop Minerva iunie 2021 Balanță

 Luna Nouă din 10 iunie din Gemeni,  probabil te ajută să evaluezi echilibrul într-un parteneriat important. Această energie poate aduce, de asemenea, informații despre o problemă financiară semnificativă, fie că este vorba de capital de risc sau de o bursă, împrumut sau soluționare a divorțului.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Balanță

Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion

Problemele legate de relații sunt lămurite, în special pentru tine, în acest moment. Luna nouă din 10 iunie este  în casa intimității, evidențiind cel mai important partener al tău, în dragoste sau afaceri. Este o perioadă excelentă pentru a face planuri, a discuta despre mutare sau chiar pentru a spune da la oficiul stării civile. Dacă ești singur, ar trebui să întâlnești parteneri care par să aibă potențial pe termen lung. Pe de altă parte, eclipsa ar putea aduce venituri mai mari sau o cheltuială mare. Posibil să găsești un loc de muncă dacă nu ai unul. 

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Scorpion

Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător

Luna nouă din 10 iunie te-ar putea determina să îți asumi mai multe proiecte. Dacă vrei o slujbă mai bună, caută în zilele următoare acestei lunații. Un alt mod de a privi lucrurile este să îți poți restructura planul de lucru. De asemenea, integrarea unei alimentații mai sănătoase și a mișcării care ar putea revoluționa nivelul tău de energie, ajutându-te să realizezi și mai mult.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Săgetător

Horoscop Minerva iunie 2021 Capricorn

 Luna nouă din 10 iunie, deschide o ușă către unele dintre dorințele inimii tale. În special sunt favorizate creativitatea și fertilitatea. Ia în considerare modul în care poți primi mai mult de la viață în acest moment. În plus această lunație, vine la pachet și cu o eclipsă inelară de Soare, adică trebuie să faci din întâlniri o prioritate absolută dacă vrei să găsești pe cineva special. 

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Capricorn

Horoscop Minerva iunie 2021 Vărsător

Cu îmbulzeala de planete din casa identității  la începutul lunii, toți semenii tăi din semn ar putea fi concentrați asupra afacerilor interne și de familie. 

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Vărsător

Horoscop Minerva iunie 2021 Pești

Mai multe stele dansează în casa comunicării, astfel încât mintea ta este deosebit de activă. Luna nouă din 10 iunie îți deschide o ușă pentru a continua un proiect legat de comunicații. Ai putea fi inspirat și să începi să scrii sau să te angajezi într-un nou efort care implică oralitate, publicitate, marketing sau social media în ideea de a-ți difuza mesajul.

Citește integral: Horoscop Minerva iunie 2021 – Pești

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top