Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Taur

Horoscop Minerva iunie 2021 Taur Privire generală. Luna nouă din 10 mai are loc în Gemeni, ți se deschide o ușă pentru a-ți urmări una dintre cele mai sincere speranțe și vise. Folosește săptămâna pentru a lua măsuri să-ți faci viața pe care ai dorit-o dintotdeauna.

O schimbare majoră are loc odată ce Jupiter face prima vizită în Pești. Va reveni în Vărsător abia pe 28 iulie. Până atunci, acest lucru ar putea face ca rețeaua ta să crească semnificativ în lunile următoare și ai putea chiar să ai o conexiune platonică suflet-pereche. Toate privirile sunt îndreptate spre tine, pentru că ești mai popular ca niciodată. Unul dintre contacte ar putea să ofere o șansă care îți va schimba viața pentru totdeauna.

Eclipsa inelară de Soare de pe 10 iunie, ar putea declanșa o furtună într-o chestiune importantă legată de bani, cum ar fi capitalul de risc, un împrumut sau soluționarea divorțului.

Mercur este retrograd așa să fii cu ochii pe bani în săptămânile următoare și fă tot posibilul să nu iei decizii majore în acest timp. În timpul acestor cicluri confuzia mentală și comunicarea greșită apar adesea, așa că fii atent ce are în lumea în perspectivă.

Horoscop Minerva iunie 2021 Taur Relațional

Semnul tău practic este la cheremul lui Uranus și Lilith începutul lunii. Poate fi un moment excelent pentru a te gândi la viitorul pe termen lung ale relației personale. Fă-ți un plan atent de seducție.

Venus, stăpâna ta planetară, intră în Rac pe 3 mai. Acum sesizezi avantajul nu numai să te întâlnești cu mai multe persoane simultan, ci și că poți întâlni și pe cineva altfel decât ești obișnuit. 

Luna Nouă din 10 iunie, te va face să te entuziasmezi cu privire la viitorul tău romantic, indiferent de ceea ce aduce. Este un moment excelent pentru a te concentra asupra obiectivelor tangibile. Este plăcut să visezi, dar cu cât planurile tale mai bine argumentate, cu atât ai șanse mai mari să le pui în practică.

Horoscop Minerva iunie 2021 Taur Profesional

 Luna iunie sugerează faptul că ai putea începe un nou job sau proiect. S-ar putea chiar să te gândești la ceva pe cont propriu în următoarele săptămâni. Pe 10 iunie, are loc Lună Nouă în semnul vecin, Gemeni, așa că alte persoane vin să te sprijine. Trebuie doar să întrebi și cineva va face totul să te ajute. 

Jupiter este în Pești și în casa viitorului și a mediului în care te învârți. S-ar putea să obții o creștere a salariului. Și pentru că este Jupiter, poți cere mai multe dacă nu ești mulțumit de ceea ce ți se oferă.

Eclipsa inelară de Soare de pe 10 iunie are loc în casa banilor munciți și a stimei de sine. Este momentul să fii prudent în ceea ce privește investițiile pe care nu le cunoști. Evită derivatele exotice sau criptomonedele, deoarece energia eclipsei poate perturba tot ceea ce pare sigur.

Horoscop Minerva iunie 2021 Taur Financiar

Fii frugal cu cheltuielile tale din această dată. Vei genera fondurile necesare pentru proiectele și planurile viitoare prin împrumuturi. Noile conexiuni vor fi punctul culminant al acestei perioade. Se pare că șefii sau asociații din proiect, mai ales cele pe fonduri europene, îți vor întinde o mână de ajutor în ceea ce privește proiectele în desfășurare. Sinceritatea și devotamentul față de muncă îți vor aduce nu doar recunoaștere ci și bani.  

Mercur este retrograd în Gemeni, în sectorul banilor munciți. Banii intră, dar va trebui să îi restitui imediat. De fapt, cineva îți va spune că ți s-a plătit din greșeală o sumă care nu ți se cuvenea și acum trebuie să returnezi banii. Este o idee bună să urmărești fluxul de numerar.

Hobby-urile creative îți vor aduce venituri suplimentare. Șansele de a obține câștiguri financiare se vor dezvolta prin interacțiunea cu oameni muncitori. Câștigurile vor crește și financiar lucrurile par mult mai luminoase. Nu fi reticent în executarea planurilor tale. Ideile care nu îți permit să atragi oameni mai în vârstă sau oameni importanți, concentrează atenția imediată. Poți cheltui niște bani pentru renovarea casei.

Horoscop Minerva iunie 2021 Taur Sănătate

Cu Venus care va trece pe 3 mai în Rac, stăpâna semnului în care este casa stilului de viață și a sănătății, poți folosi această luna mai pentru a te hrăni și la propriu și la figurat.

Dacă ai lucrat mult, ai mâncat fast-food și ai avut un stil de viață agitat, Uranus și Lilith care sunt în semnul tău te încurajează să încetinești, să mănânci cât mai sănătos și să dormi mai mult. Ai nevoie de o integritate a organismului stabilă pentru a-ți atinge obiectivele și ai ocazia să începi de luna aceasta.

Vei fi înclinat să te concentrezi pe îmbunătățirea alimentației, astfel încât să mănânci în primul rând alimente proaspete și mâncăruri gătite în casă. Aceasta este, de asemenea, o lună bună pentru a investi în sănătatea ta, indiferent dacă asta înseamnă un abonament la sală, achiziționarea de echipamente pentru exerciții acasă sau practicarea yoga, tai chi, jogging, tenis sau alte sporturi.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top