Connect with us
Michael Schumacher, primul MESAJ după patru ani de la accident

Știri

Michael Schumacher, primul MESAJ după patru ani de la accident

Veşti de ultimă oră despre Michael Schumacher! După patru ani de la accident, fostul pilot de Formula 1 a reuşit să transmită un mesaj. La aproape patru ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 pare să se îmbunătăţească, spun apropiaţii familiei.

Presa germana scrie că familia fostului pilot de Formula 1 încă speră la un miracol, chiar dacă acesta încă nu se poate mişca sau vorbi. „Corinna şi copiii speră la o minune medicală”.

Un prieten de familie a povestit, conform Daily Mail, că Michael Schumacher “trimite mesaje din universul lui îndepărtat” de când a fost adus în casa lui Geneva, Elveţia. Michael Schumacher se află în perioada de recuperare în urma accidentului la schi, suferit în decembrie 2013.

Citeşte şi Vin viscole, ninsori şi temperaturi de -20 de grade Celsius. Mesajul directorului ANM

Revista Bunte a publicat noi informatii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Fostul mare campion al Formulei 1 este imobilizat de aproape 4 ani, dupa un accident suferit la schi. El a fost pentru cateva luni in coma.

Potrivit jurnalistilor germani, starea lui Schumahcer s-a ameliorat, iar acesta se afla la locuinta sa din Lake Geneva, Elvetia. Totusi, el nu se poate misca si comunica cu dificultate.

„Transmite mesaje pe care doar putini le inteleg, probabil doar oamenii care il cunosc cu adevarat. Corinna si copiii spera ca se va intampla un miracol medical”, scrie Bunte.

Familia pilotului F1 Michael Schumacher speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Medicamentele şi tratamentul costă o avere pe săptămână

Tratamentul medical dedicat lui Michael Schumacher costă peste 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente.

Cotidianul britanic care citează surse apropiate familiei susţine că starea lui Michael Schumacher este mai bună şi că fostul pilot “transmite semnale din lumea lui îndepărtată”.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit în Elveția de către Michael Schumacher. După ce în urmă cu ceva vreme au apărut zvonuri că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit, sunt speranțe că starea sa s-ar fi îmbunătățit.

Într-o declarație de presă, aceasta a folosit pronumele “noi” în timp ce discuta planurile unui muzeu cu realizările pilotului.

Citeşte şi Este sărbătoare mare mâine! Ce să nu faci pe 11 noiembrie ca să-ți meargă bine

“În toți anii activi, Michael și-a păstrat majoritatea mașinilor și multe cămăși și căști, iar în spatele minții noastre am planificat mereu să le punem la dispoziția publicului”, a spus Sabine, semn că Michael Schumacher poate comunica dacă a ajutat la procesul decizional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top