Connect with us
Pandurii Tg. Jiu si Maccabi Tel Aviv joaca in turul trei preliminar al Europa League, de la ora 21.00. Afla cine transmite meciul Live.

Sport

Pandurii – Maccabi Tel Aviv, ora 21.00. Unde vezi meciul LIVE ONLINE si la TV

Pandurii Maccabi – Live Online

Pandurii Targu Jiu si Maccabi Tel Aviv joaca de la ora 21.00 in prima mansa din turul trei preliminar al Europa League. Partida se disputa pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, iar in jur de 10.000 de fani ai gorjenilor sunt asteptati la meci.

Vezi aici rezumatul meciului dintre Pandurii si Maccabi Tel Aviv!

Echipa lui Petre Grigoras inceput bine sezonul, cu o victorie contra lui CSU Craiova, scor 2-1. Presedintele clubului din Targu Jiu, Narcis Raducan, a declarat ca echipa sa porneste cu sansa a doua in fata vicecampioanei Israelului. „Plecam cu sansa a doua, dar ne vom bate pentru aceasta calificare. E adevarat ca nu suntem la turatie maxima. Sper sa Petre Grigoras sa aleaga jucatorii cu pregatirea mai avansata. Vom incerca marea cu sarea, sa-i batem, pe cei de la Maccabi. Si 0-0 e avantajos in cupele europene”, a afirmat Narcis Raducan.

Meciul dintre Pandurii Targu Jiu si Maccabi Tel Aviv va fi condus de o brigada de arbitri din Ucraina, avandu-l la centru pe Serhiy Boiko.

Pandurii Maccabi – Echipe probabile de start

Pandurii Tg.Jiu: Stanca – Ungurusan, Vasiljevic, Bunoza, Grecu – Mrzljak, Obodo – Voiculet, Herea, Ortega – Hora

Maccabi Tel Aviv: Rajkovic – Peret, Tibi, Ben Haim, Rikan – Medunjanin, Alberman, Igiebor – Miha, Orlando Sa, Chaim

Partida va fi transmisa la TV de DigiSport 1, iar abonatii RCS&RDS pot urmari meciul LIVE ONLINE pe site-ul televiziunii.

Tot in aceasta seara, o alta echipa romaneasca intra in focurile preliminariilor Europa League. Viitorul Ovidiu joaca in deplasare cu formatia belgiana Gent. Mai multe despre acest meci puteti citi AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top