Connect with us
Gent si Viitorul joaca de la ora 21.30 in turul trei preliminar al Europa League. Miza este calificarea in play-off-ul acestei competitii.

Sport

Gent – Viitorul, ora 21.30. Unde poti urmari meciul LIVE

Gent Viitorul – Live

Viitorul isi face debutul in competitiile europene in fata echipei belgiene Gent. Adversara echipei lui Gica Hagi a terminat sezonul trecut pe locul trei in Belgia, dupa ce in 2015 reusise sa castige titlul de campioana.

Vezi si: Gent – Viitorul, scor final 5-0, in Europa League

Viitorul Ovidiu a inceput bine acest sezon, cu o victorie in Liga 1 contra lui Fc Voluntari, scor 0-1. Hagi s-a aratat increzator in sansele echipei sale in acest meci din turul trei preliminar al Europa League.

„Vrem sa marcam goluri la Gent, in viata si in sport nimic nu este imposibil! Incercam sa jucam un fotbal ofensiv, sa inscriem mai mult decit ei, sper ca o sa fie un meci foarte frumos. Important este sa nu ne depaseasca presiunea.

Avem cea mai buna Academie din Romania, tot ce antrenam incercam sa facem in teren. In Romania, trebuie sa investim in tineri foarte mult. Eu vreau sa respectam principiile noastre de baza: posesia si presiunea”, a spus Gheorghe Hagi.

Meciul dintre Viitorul si Gent va fi condus la centru de arbitrul elvetian Stephan Klossner.

Din pacate, partida nu va putea fi urmarita la TV. Meciul va fi transmis LIVE doar la Radio Romania Actualitati. Clubul constantean a explicat motivele pe site-ul oficial.

„Pretul cerut de clubul din Gent pentru televizarea confruntarii KAA Gent – FC Viitorul (joi, ora 21:30) a fost considerat prea mare de televiziuni. Meciul nu va fi produs si nu se va vedea la TV nici macar in Belgia. Partida va putea fi urmarita in transmisiune directa doar la Radio Romania Actualitati”, au explicat oficialii Viitorului.

Gent Viitorul. Echipe probabile de start

Viitorul: Ramniceanu – Benzar, Taru, Boli, Cr. Ganea  –  R. Marin,  I. Filip, Brandan – 10. G. Iancu, 25. A. Chitu, 7. Fl. Tanase

KAA Gent: Thoelen – Nielsen, Mitrovici, Gershon – Foket, Kums, Neto, Saief – Milicevici, Depoitre, Coulibaly.

Tot in aceasta seara, Pandurii infrunta Maccabi Tel Aviv in turul 3 preliminar al Europa League. Mai multe detalii despre acest meci AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top