Connect with us
Probleme între Simona Halep și antrenorul său? Declarații neașteptate, după eliminarea de la US Open: „Ea știe mai bine”

Știri

Probleme între Simona Halep și antrenorul său? Declarații neașteptate, după eliminarea de la US Open: „Ea știe mai bine”

La scurt timp de la înfrângerea în primul tur al turneului US Open, o veste neașteptată vine în legătură cu Simona Halep și antrenorul său, Darren Cahill.

Colaborarea dintre Halep și Cahill ar putea ajunge la un punct critic cât de curând. Cel puțin asta crede Sever Dron, fostul jucător de tenis şi actual antrenor.

„Nu pot să vă spun (n.r. cât va mai dura colaborarea dintre Halep şi Cahill). Se pare că e un pic de dispută între ei. Cred că noi trebuie să fim lângă Simona şi ea ştie mai bine. Tot staff-ul ei trebuie să lucreze acum”, a spus Sever Dron, pentru ProSport.

Antrenorul româncei şi-a amintit, după victoria de la Roland Garros, de cele mai dificile momente din relaţia cu Simona Halep, când s-a gândit să renunţe să o mai antreneze pe constănţeancă. Ruptura s-a produs anul trecut, după sfertul de finală pierdut la Miami contra Johannei Konta.

Citește și: Simona Halep s-a retras de la New Haven. Ce probleme are românca

„Am avut și câteva ciocniri de-a lungul colaborării noastre, pe care le-a văzut o lume întreagă, în timpul discuțiilor din teren, iar oamenii au dat multă atenție acestor lucruri. Fiecare antrenor trebuie să se privească într-o oglindă și să decidă dacă mesajul lui ajunge la jucător.

Nu a fost vorba doar despre meciul cu Johanna Konta, ci și despre alte partide în care am simțit că nu a ajuns la ea mesajul meu. M-am gândit că poate trebuie să vină altcineva, a fost ca o ultimă încercare din punctul meu de vedere pentru că nu-mi doream să distrug, așa că am decis să fac un pas în spate.

Și i-am spus că dacă mă vrea înapoi trebuie să evolueze din punct de vedere mental sau dacă are nevoie de o altă voce o să o ajut să o găsească”, a declarat Cahill.

Anul trecut, după ce Simona a pierdut în fața Johannei Konta în Turneul de la Miami, Darren Cahill a renunțat la colaborarea cu sportiva română. După două luni, acesta a revenit alături de Simona Halep, la turneul de la Madrid, câştigat în 2017 de româncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top