Connect with us

Stil

Tradiții, ritualuri și superstiții de Anul Nou pentru sănătate, iubire și bani

Pe 31 decembrie și 1 Ianuarie, de Anul Nou, există o serie de ritualuri care sunt menite să aducă sănătate, iubire și bani.

În ultima vreme oamenii nu cer doar să fie iubiți și să aibă mulți bani ci și să le meargă bine din punct de vedere profesional și să fie feriți de energiile negative pe tot parcursul noului an. Am strâns pentru dumneavoastră o serie de ritualuri, tradiții și superstiții de Anul Nou pe care le puteți face pentru a avea mai multă sănătate, iubire și mai mulți bani în 2019.

CITEȘTE ȘI: SUPERSTIȚII ROMÂNEȘTI LEGATE DE STRIGOI

1. Dacă vrei să ai succes la bărbați, prima persoană pe care trebuie să o îmbrățișezi în primul minut din 2019 este o persoană de sex masculin.

2. Dacă dorești ca persoana de care ești îndrăgostită să dorească să înceapă o relație de prietenie sau ceva mai mult cu tine în noul an, ține fotografia acelui bărbat în mână când bat clopotele de ora 12 noaptea.

3. Dacă vrei să ai succes în iubire pe tot parcursul lui 2019, poartă chiloți tanga roșii în noaptea de Revelion.

4. Fă ceea ce îți place în noaptea de Anul Nou deoarece vei face tot anul numai ceea ce îți place.

5. Dacă vrei să ai bani în 2019, ține la tine un portofel numai cu bancnote. Aruncă monedele și oăstrează doar bancnotele pentru prosperitate financiară.

6. Dacă vrei să elimini spiritele rele și energia negativă, pune în fiecare colț al camerei câte o lămâie tăiată în patru.

7. Vei avea noroc în anul ce vine dacă mănânci o farfurie de mazăre verde.

8. Când e ora 12 fix aruncă apă dintr-un pahar pe fereastră pentru a alunga spiritele negative.

9. Aprinde lumânări în funcție de dorințele tale: albe – dacă vrei să repari anumite răni cauzate din dragoste; galbene: atragi șansele unor noi proiecte și planuri de afaceri; roșii: noroc în dragoste; aurii: vei avea bani și multe alte bogății în viață; albastre: nu vei merge deloc la medic.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top