Connect with us
Vica Blochina trebuia plece cu Răzvan Ciobanu acasă. Ultimul SMS trimis

Știri

Vica Blochina trebuia plece cu Răzvan Ciobanu acasă. Ultimul SMS trimis

Vica Blochina, una din cele mai bune prietene pe care Răzvan Ciobanu, le-a avut trebuia să plece în această dimineață cu Răzvan spre București. Fară explicații aceasta i-a dat un mesaj cu câteva ore înaintea accidentului în care aceasta i-a scris „Am plecat deja”.

Surse apropiate lui Răzvan Ciobanu, spun că acesta s-a simțit abandonat și că avea o stare generală foarte proastă. „Nu avea chef de muzică tare și nici de petrecere. Era tare amărât și posomorât”.

Citește și: Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

Iuliana Doroftei, câștigătoarea „Bravo ai stil” în perioada în care acesta era jurat a declarat pentru presă:

Cine e persoana care l-a vazut ultima oara pe Razvan Ciobanu: "M-am intalnit cu el, ne-am luat in brate"

Cine e persoana care l-a vazut ultima oara pe Razvan Ciobanu: „M-am intalnit cu el, ne-am luat in brate”

“Sunt socata efectiv…M-a sunat mami de dimineata si mi-a spus. Nu-mi vine sa cred pentru ca m-am intalnit cu el la SunWaves, la mare, ieri…

Nu ne mai vazuseram de ceva vreme si ne-am luat in brate, am vorbit. A zis ca e cu un prieten acolo si ca abia asteapta sa plece acasa, ca amicul respectiv l-a luat mai mult cu forta la eveniment.

Imi zicea in rest ca e bine si ca ar vrea sa ne vedem, la Bucuresti. Nu imi vine sa cred pur si simplu”, a declarat Iuliana Doroftei in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Cătălin Botezatu este șocat de moartea lui Răzvan Ciobanu

De îndată ce informația a fost făcută publică, mesajele emoționante din partea celor care l-au iubit și apreciat au început să curgă, iar reacțiile colegilor din domeniul modei nu au întârziat nici ele să apară. Cătălin Botezatu, una dintre figurile marcante ale fashion-ului autohton s-a declarat de-a dreptul șocat de această veste, mai ales că Răzvan Ciobanu nu era un împătimit al vitezei.

Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine să cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic”  , a transmis cunoscutul creator de modă, într-un interviu acordat pentru Click. „Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace” , a mai spus Cătălin

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top