Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 GEMENI. Fii deschis să primești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 GEMENI. Fii deschis să primești

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Gemeni. Intri în luna iulie pus pe gâduri vis-a-vis de ce vei face. Pe 2 iulie, Luna Nouă în Rac conjunctă cu Eclipsa totală de Soare și cu Venus, în Casa a 2-a a banilor munciți și a valorilor personale, marchează un început cu totul nou, la nivel financiar. Cum câștigi, ce câștigi, cum administrezi banii pe care îi ai, nu trebuie decât să rămâi fidel adevărului interior.

Viața devine mai ușoară, ca o gură de aer curat, pentru că Venus este în Gemeni încă, tot în Casa a 2-a. Atragi tot felul de atenții. Te iubești mai întâi pe tine și abia apoi te gândești la ce sau la cine vrei.

Pe 16 iulie, Luna Plină în Capricorn conjunctă cu Eclipsa parțială, tot de lună, marchează sfârșitul unor relații, dezvăluind căi noi pentru altele pe care le credeai încheiate. Ești liber să te răzgândești și poate chiar să experimentezi o schimbare sentimentală. Recunoști sentimente și modelele pe care nu vrei să le repeți. Fii deschis să primești. Poți aprofunda conexiunile care îți aduc bucurie. Dă înapoi, în mod egal, și apreciază cu adevărat ceea ce primești.

Renunță la vechile aspirații care nu mai corespund nevoilor tale, până la sfârșitul lunii, vei realiza că tu ești sursa bogăției tale. Ai tot ce trebuie emoțional și financiar. Treci dincolo de aparențe, scufundă-te adânc în tine și descoperă comorile din interiorul tău.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Gemeni Relaţional

 Curiozitatea care ți-o stârnește cineva nou în timpul lunii se va accentua în preajma eclipsei din 2 iulie. Ar putea fi acesta începutul a ceva minunat? Nu poți aștepta să se întâmple ceva dacă nu acționezi, așa că treci la treabă! 

Venus este încă în semnul tău versatil din 8 iunie, astfel încât să ai tot timpul pentru a juca pe teren propriu. Ai o relație? Dacă nu, încearcă să întâlnești pe cineva care să nu fie persoana tipică cu care ești obișnuit. Ai putea avea surprize. 

Neptun ți-a deschis ochii asupra unei anumite situații romantice, când a retrogradat pe 21 iunie, doar că ce ți-a arătat este mai de grabă dezamăgitor decât înălțător. Nu-ți face griji, adevărul este mai bun decât o trăire iluzorie. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Gemeni Profesional

Luna Nouă și Eclipsa din 2 iulie ar putea induce nevoia de a-ți asuma un alt rol la serviciu, dar nu lua decizii rapide. Ceea ce pare a fi o poziție de vis este plină de capcane și de complicații. Așteptă să treacă și eclipsa din 16 iulie, când perspectivele tale de a găsi o poziție mai interesantă, emoțional și financiar, sunt mai clare și satisfacția va fi pe măsură.

Nu accepta o discuție în contradictoriu cu un coleg, după 20 iulie. Este important să acorzi credit dacă vrei un raport exact și la obiect despre munca ta.

Luna Plină și Eclipa parțială de Lună din 16 iulie, ar putea să te forțeze să renegociezi condițiile unui parteneriat profesional. Acordă celuilalt un titlul de compensare și poziția pe care o merită.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Gemeni Financiar

 Identifică funcțiile specifice locului de muncă în care îți poți îmbunătăți performanța, apoi pornește la acțiune pentru a-ți fi mai bine și financiar. Îmbunătățind propria performanță, aceasta va avea un efect direct asupra performanței persoanelor cu care împarți o relație de muncă. Bineânțeles, cu bonusurile de rigoare. Relațiile cu colegii, șefii și cei mai tineri angajați, se pot îmbunătăți vizibil. Nu interpreta acest lucru ca pe un apel de a contesta sistemul actual! Fă doar ce trebuie pentru a elimina diferențele dintre relațiile tale cu ceilalți. Nu există nimic mai rău decât să penalizezi o prietenie sau un parteneriat dacă unul dintre aceștia sunt prea obosiți să te întâlnească.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Gemeni Sănătate

Deși sectorul de sănătate nu se află în centrul atenției în această lună, Pluto, unul din stăpânii Casei de sănătate, revine într-o zonă intensă, care presupune atenție în concediu sau la orice drum ai fi, mai ales dacă se petrece departe de casă. 

Relația personală cu emoțiile tale este o problemă majoră de ceva vreme. Manipularea lor cu abilitate este un mare avantaj dacă dorești să fii optimist și vioi. Fiind dispus să le recunoști și să le comunici va fi important, mai ales între 17 și 24 iulie, când te vei simți frustrat de o serie de evenimente.

Fă-ți timp să te relaxezi și să te plimbi în natură. Poate fi foarte util. La fel și muzica preferată și meditația. De asemenea, mersul la sală ar putea face minuni.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top