Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 RAC. Relațiile cu colegii devin tensionate

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 RAC. Relațiile cu colegii devin tensionate

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Rac. Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare din 2 iulie în Casa personalității, a vitalității și a perceției asupra propriei persoane, face să te întorci spre interior pentru a-ți căuta sufletul. În următoarele două săptămâni, meditează, retrage-te, relaxează-te și reflectă. Nu ai toate răspunsurile, continuă să te întrebi și să acorzi atenție răspunsurilor, deoarece acestea se dezvăluie în momentele de calm.

Ești conștient de motivul profund al existenței tale, precum și de modul de gândire subconștientă, de dorințele secrete și / sau temeri. Nu trebuie să îți împărtășești trăirile cu lumea, ci să fii sincer cu tine însuți/însăți, nu de alta dar în momentul eclipsei totale de Soare și a Lunii Noi, vei fi gata pentru o nouă renaștere.

Luna Plină în Capricorn și Eclipsa parțială de Lună din 16 iulie îți arată ce trebuie să se întâmple în continuare. Acordă atenție sănătății și evită să arzi lumânarea la ambele capete. Ai multe de învățat, dar ia lucrurile pe rând și sunt convinsă că adevărata cale ți se va dezvălui.

Pe 23 iulie, Soarele va intra în Leu. Pe măsură ce se încheie luna, ai timp pentru auto-reflecție. Aruncă din bagaje și aspirațiile depășite și eliberează-te. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Rac Relaţional

Mercur stăpânește problemele de comunicare, dar din 8 iulie este retrograd, și cum se află în semnul tău emoțional, nu te simți prea confortabil exprimându-ți sentimentele față de oamenii în care nu poți avea încredere. Dacă ești respins, nu te retrage și mai mult în cochilie, ci reorientează-te.

Ești ușor jenat, nu ești deloc încântat când detaliile vieții personale devin publice în timpul pătratului Jupiter-Neptun din 16 iulie. Încearcă să stai departe de mediile sociale dacă este posibil.

Soarele iese din Rac, pe 23 iulie, imediat după Mercur, astfel încât personalitatea ta creativă, artistică va fi recunoscută. Gândirea unor noi modalități de a întâlni oameni carismatici este ușoară, dar legarea unei relații, practic, ar putea fi o treabă dificilă. Timiditatea ta este șarmantă, dar uneori este o piedică.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Rac Profesional

Un parteneriat profesionist poate îmbunătăți perspectivele de muncă la începutul lunii. Luna Nouă și eclipsa din 2 iulie te vor obliga să te ocupi de chestiuni birocratice. Nu te apuca să muncești la un proiect până când nu obți permisiunea oficială sau licența guvernamentală.

Relația cu un coleg devine tensionată undeva pe la mijlocul lunii. Nu împinge lucrurile spre o decizie pe care nu vrea să o ia.

Pe 16 iulie, s-ar putea să fii forțat să accepți transformarea locului de muncă în ceva care face să te simți inconfortabil. Fă tot ce poți și fii convins că oamenii îți vor ierta greșelile. După 23 iulie, te vei simți mult mai încrezător în performanțele tale.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Rac Financiar

Chibzuiala nu numai că ajută atitudinea apăsătoare din jur, dar ar putea să îți aducă în continuare probleme dacă sari calul. Nu este momentul să faci asta sau să faci schimbări financiare mari, cu consecințe importante, după cum nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă ai reușit să ajuți pe cineva dintr-un alt departament cu o problemă specifică. 

Poate că cel mai bun sfat în această lună este să analizezi fiecare ban care intră sau iese și să nu te oprești. Evită orice întâlniri care au ca subiect bugetul, cheltuieli sau alte probleme financiare. Dacă este nevoie de părerea ta pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ce trebuie să spui și nu lăsa loc de nicio interpretare; o comunicare clară și concisă te va salva de la o mulțime de probleme.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Rac Sănătate

 Jupiter în Casa sănătății poate stimula, cu siguranță, vitalitatea și îți va aduce  mai multă energie pentru a lucra și a trata viața ca pe o perspectivă pozitivă.

În același timp, cu Jupiter în sectorul sănătății, ai putea realiza că există momente când te simți gata să faci orice și alte momente în care energia ta pare să se epuizeze. Liniștește-te și totul va fi bine. Stresul ar putea crește în această lună și pot apărea momente în care să te simți presat, în special între 13 și 24 iulie. Mișcarea te poate ajuta să te relaxezi și să te miști cu grație. Soarele este în semnul tău până pe 23 iulie când va trece în Leu și îți va da un impuls să te simți confortabil în pielea ta.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top