Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BALANȚĂ. Te așteaptă o perioadă incitantă

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BALANȚĂ. Septembrie începe cu o lună nouă în Fecioară, e dreptpe 30 august, cu Venus, Marte, Soare și Mercur în Fecioară, marcând un nou început pentru prietenii, comunitate și conexiuni sociale. Așteaptă-te că va fi o perioadă cu multe invitații distractive și incitante. Realizezi noi conexiuni care îți pot susține destul de mult ambițiile. Păstrează claritatea obiectivelor și nu vei fi distras sau prins în drame. Ai noi informații, care îți aduc realizări profunde, dezvăluind noi căi de acțiune. Ceva ce ai sperat și ai dorit este la îndemână.

Pe 14 septembrie, de Lună Plină, Soarele face conjuncție cu Marte, iar Mercur cu Venus, clarificndu-ți aspirațiile și situația socială precum și a rolului tău în el. Pe măsură ce luna plină din Pești face opoziție conjuncțiilor amintite, vei conștientiza dorințele tale incontestabile – mai ales într-o situație creativă sau romantică pe care o simți ca un risc asumat. Fii îndrăzneț, cinstit, dar rămâni detașat. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la validare – ceea ce contează este cum te simți. Felul în care te porți este inspirat și încrederea pe măsură!

Îți dorești să te odihnești, să te încărci și să te reconectezi cu ființa ta interioară. Multe au ieșit la lumină și următoarele patru săptămâni sunt un moment pentru introspecția profundă.

Cu conjuncția Venus-Mercur, vei găsi un cerc. Privește înapoi – îți va aduce cunoștințe despre lecțiile actuale de viață. Ai putea aprofunda intimitatea unei relații și / sau să înveți procesele și modelele subconștiente, în special cu relațiile înconjurătoare. Eliberați în schimb, conștient de modele autodistructive, pe măsură ce asimilezi Luna Nouă de pe 30 august. Viața te atrage spre necunoscut, dar îngrijorarea este energie irosită. Adâncind practica spirituală te reconectezi la planul divin. Acesta nu este doar visul tău, ci visul Universului pentru tine.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BALANȚĂ Relaţional

Ai o perioadă mai atentă la conversație cu potențiali parteneri romantici atunci când Mercur este în Fecioară, la fel de creativ și de analitic ca întotdeauna. Jocul, te antrenezi greu, este uneori un instrument eficient pentru întâlnire.

Jupiter îți oferă o a doua șansă de a obține ceea ce vrei. Dacă nu ai reușit să pui punct unei relații anterioare, aceasta îți deschide ușa pentru un alt tip de conversație.

Soarele strălucește Balanță până pe 23 octombrie, așa că vei fi atenr la detalii. Foarte puține scapă privirii tale, ceea ce poate face să pari critic. Doar pentru că observi anumite imperfecțiuni nu înseamnă că trebuie să le și spui!

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BALANȚĂ Profesional

Luna aceasta se va concentra pe obiectivele profesionale și ar trebui să te orientezi către unele dacă încă nu ai făcut-o. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; acum faci pașii necesari pentru a ajunge acolo unde dorești să fii.

Agenda de lucru va fi ciudat de plină de viață în acest timp și vei avea multe întâlniri, adunări sau petreceri la care va trebui să participi. Este imperativ să te prezenți la aceste evenimente și să fii alături de oamenii din domeniul tău. Deoarece energia pentru a lua contact cu ceilalți este mare în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut pentru tine.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BALANȚĂ Financiar

Verificarea unui raport de cheltuieli ar putea fi amânată pentru începutul lunii septembrie. Va trebui să jonglezi cu bugetul pentru a acoperi facturile. Fluxul de numerar va fi mai bun începând cu 8 august. Creativitatea ta curge liber, odată ce nu îți faci griji cu privire la plata facturilor. După efectuarea plății inițiale, veți putea continua o serie de călătorii de afaceri lucrative.

Luna plină din al 15 septembrie marchează sfârșitul unei misiuni dificile. Ceea ce părea o oportunitate minunată în care să îți exprimi latura creativă a devenit o povară teribilă. 

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BALANȚĂ Sănătate

În timp ce s-ar putea să te bucuri că participi la evenimente unde se servesc  diverse tipuri de mâncare și băuturi, acest lucru presupune, să iei în considerare și felul în care te va taxa propriul organism. Pentru a contracara acest lucru, consumă zilnic cantități mari de apă, astfel încât să fii tot timpul hidratat.

Redu alimentelele bogate în grăsimi și carbohidrați și alege opțiunilor sănătoase. În cele din urmă, a dormi suficient îți va menține starea de spirit și nivelul de energie pe o linie uniformă.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top