Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR. Se aprind flăcările pasiunii

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR. Mercur, Marte și Venus vor fi în sectorul celmai intim al temei natale, în Fecioară, Jupiter în mers direct este în semnăul său, totul marchează un nou început pentru toate relațiile tale prezente sau viitoare, în septembrie. Adevărul este că tu, abia ai arătat adevărata față a potențialului tău. Dar cum se spun, nu este pentru cine nu te cunoaște, ci pentru cei care te știu. Și se arată a fi o stare de cursă lungă.

Soarele și Marte sunt conjuncte în Fecioară încă din 2 septembrie iar pe 4 septembrie vor fi urmați de Mercur, aprinzând flăcările pasiunii și a potențialului creativ, în special în relațiile personale și financiare. Relațiile și situația ta financiară se transformă de o manieră profundă, schimbându-ți optica asupra a ceea ce înseamnă buget personal.

Evită să încerci să controlezi aceste modificări; ești în siguranță și aurul trebuie scos la lumină. Însă trebuie să săpi adânc pentru valorile tale și să ai grijă să nu le sacrifici cu orice preț pentru că nu merită.

Pe măsură ce avansezi în septembrie, elimină ce nu mai ai nevoie și care împiedică creșterea și progresul. Un capitol uriaș se încheie și s-ar putea chiar să simți că o parte din tine moare, dar nu te speria.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Relaţional

Încrederea însă că acesta este un proces de reînviere pe de altă parte, șterge lucrurile întinate și îți oferă un început cu totul nou pe măsură ce intri în septembrie. Înveți ce este dorința și ce te atrage către altul. Dar treci dincolo de aparențele fizice și de gesturile dramatice și acordă atenție felului în care te simți în jurul cuiva.

Cum Uranus este retrograd și nu oriunde, ci în Taur, s-ar putea să te simți ceva mai tradițional decât de obicei. Te poți vedea angajat într-o relație pe termen lung? Aceasta ar putea începe din prima săptămâna a lui septembrie.

Luna plină din 14 septembrie ar putea fi interesantă pentru tine. Îți place să planifici întâlniri neobișnuite cu oameni unici! Obiectivul tău este să te distrezi fără a crea complicații. Rebeliunea nu este indicată mai ales după ce Soarele intră în logica Balanței pe 23 septembrie, dar totuși te poți distra. Asigură-te că primești tot ce este trecut pe lista de activități, înainte de a ieși.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Profesional

Este posibil să ai în jurul tău oameni diferiți pentru a avea o imagine completă asupra situației. Timpul petrecut alături de acești oameni va merita.

Problemele de la domiciliu ți-ar putea solicita să îți acorzi puțin timp liber la începutul lunii deoarece familia trebuie să fie o prioritare. Nu-ți face griji pentru jobul tău. Colegii te vor ajuta și te vor acoperi în timp ce tu rezolvi ceea ce ai de rezolvat.

Până pe 14 septembrie, ai putea lua o decizie importantă cu privire la rolul tău profesional. Este posibil să ceri reducerea programului de lucru. Fii dispus să instruiești un nou venit. Își va asuma unele dintre cele mai exigente responsabilități.

Luna nouă din 28septembrie te va găsi muncind mai inteligent, nu mai greu. Acest lucru va veni ca o ușurare imensă. Pur și simplu nu poți să mai continui să îți consumi toată energia în muncă. Ai nevoie de un echilibru mai sănătos.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Financiar

Trebuie să fii în bani, cum se spune, cam toată luna. Dacă ai abilități pentru oameni buni, folosiți-le pentru a construi relații iar dacă nu, obțineți-le. În mod eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate există o potențială sau o amenințare reală, pe care o întrevezi legat de poziția și afacerea ta. Trebuie să fii vigilent în tot acest timp pentru a depăși starea de rău care te poate răni chiar și acum. Să zâmbești și să plângi, în același timp, pare dificil. 

Horoscop Minerva Septembrie 2019 VĂRSĂTOR Sănătate

Este o lună, în care te poți ajuta să îți îndeplinești obiectivele de dietă. În timp ce poți încerca să le atingi singur, ai putea să-ți pierzi rapid motivația. De aceea credcă este mai bine să intri într-un grup care să se plieze pe obiectivele tale. Va trebui să înveți să te bucuri de o zi proastă și vei beneficia de toate sfaturile și trucurile pe care alții le consideră atât de utile. 14 septembrie este o zi bună pentru a începe o scurtă detoxifiere. 

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top