Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SĂGETĂTOR. Ești gata să avansezi

Horoscop Minerva SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR. Viața se extinde, la fel și conștiința, pe măsură ce înțelegi oportunitățile care bat la ușă. De asemenea, relațiile revin după o perioadă de mers înapoi. S-ar putea să semnezi contracte dacă luăm în considerare învățământul superior, călătoriile, extinderea afacerilor și faptul că ești setat pe obiective internaționale.

Jupiter marchează o fază de revizuire, aliniere cu busola interioară și de ghid în călătoria ta interioară de descoperire de sine pentru o mai mare conștientizare.

Pe 8 septembrie, ești gata să te extinzi, să avansezi – marcând o descoperire, eliberându-te de cătușele care te-au reținut anterior. Pe 14 septembrie, Soarele o întâlnește pe Venus, chiar atunci când este luna plină în Pești, dezvăluindu-ți opțiunile și o oportunitate extraordinară la orizont. Nu ești liber să explorezi opțiunile, dar fii cu ochii pe premiu. Poți obține succesul nu doar de ochii lumii, ci și unul de care să fii cu adevărat mândru.

Sunt recunoscute creativitatea, munca grea, talentele, abilitățile, ingeniozitatea, devotamentul și dăruirea pentru meseria ta. Nu trebuie să îți faci griji pentru a fi perfect; umanitatea ta este cunoscută. Capacitatea ta de a oferi neinteresat ceea ce iubești și servești o cauză mai mare este inspirată.

Pe 28 septembrie, o lună nouă în Balanță marchează un nou ciclu, oferindu-ți șansa de a planta semințe pentru ceva ce ți se oferă nu doar ție, ci întregii lumi. Iar cea mai mare recompensă va fi treaba bine făcută.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SĂGETĂTOR Relaţional

Ai avut suficient timp pentru a reflecta în timp ce Jupiter a fost retrograd. Sper că răspunsul este da, pentru că începând cu 8 septembrie, Jupiter îți îndreaptă atenția înainte. Ai privit destul înapoi, e timpul să mergi mai departe.

Venus este în logica Fecioară până pe 14 septembrie pentru a-ți arăta cum să te gândești la iubire în termeni mai practici. Pasiunea nu a dispărut; acum nu este prioritatea ta.

Soarele intră în semnul echilibrat al Balanței pe 23 septembrie, așa că este posibil să ai tendința de a trece peste relațiile din trecute cu calm și blândețe. Autoevaluarea duce la dezvăluiri interesante.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SĂGETĂTOR Profesional

Vei ocupa locul central la birou, în prima jumătate a lunii, fapt care te ajută ca programul tău să devină mai regulat începând cu 11 septembrie. Efectuarea programărilor și expedierea lucrărilor finalizate, va fi mult mai ușoară.

Angajatorul va fi mulțumit de productivitatea crescută. Nu te lăsa păcălit de atitudinea colegilor pe 15 septembrie. Șeful este pur și simplu afectat de stresul lunii pline. Zboară sub radar în această zi tensionată.

Odată cu luna nouă pe 28 septembrie, ai putea fi recompensat cu un bonus, o promoție sau ambele. Preluarea cârmei unui birou sau departament important, te va umple de bucurie dar și de responsabilitate.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SĂGETĂTOR Financiar

O nouă manifestare de sine, poate schimbarea lookului sau actualizarea garderobei, ar putea fi un impuls instantaneu pentru sentimentul de încredere. Acesta este începutul unui nou moment profesional din viața ta. Profită de această inițiativă pentru că recompensa financiară este pe măsură.

Privește lucrurile din perspectivă acum, felul cum se raportează deciziile tale și cum se pun de acord cu consecințele cu care te confrunți zilnic. O discuție, mai târziu, spe finalul săptămânii ar putea să îți atragă atenția. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uita de micile detalii care sunt necesare pentru ca această imagine să prindă viață. Fii antent și păstrează-ți prioritățile în ordine. Ai multe în față, dar nu este mai mult decât poți gestiona. Cu un nivel adecvat de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 SĂGETĂTOR Sănătate

Pe măsură ce Uranus electric își continuă călătoria prin Casa a 6-a, casa sănătății, este posibil să fie nevoie să lucrezi mai mult la respectarea unei diete sau a unui exercițiu fizic. În plus, cu această planetă care iubește libertatea dar care este retrogradă, ai putea fi și mai puțin înclinat să te disciplinezi, găsind că este mai ușor să mergi alături de ceilalți.

Poate nu ar strica să faci puțin sport. Indiferent dacă este vorba despre ciclism, înot, alpinism sau dans, dacă este distractiv, îți va plăcea ce faci. Același lucru este valabil și în ceea ce privește dieta. Dacă este prea restrictivă, probabil renunți. Dar dacă este variată și interesantă, vei fi mai înclinat să continui.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top