Connect with us
Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC. Ai o șansă să vindeci relații vechi

Știri

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC. Ai o șansă să vindeci relații vechi

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC. Pe măsură ce intri în septembrie, te simți creativ, pasional, îndrăzneț, spontan și viața te îndeamnă să-ți urmezi inima. Pe măsură ce Marte se desparte de Venus pe  septembrie, se retrezesc dorințele reale pentru o situație creativă, romantică, profund personală. Pe 14 septembrie, luna plină în Pești, pune accentul pe comuntatea în care trăiești, pe situația socială, pe prietenie și pe rolul tău în cadrul acesteia.

În timp ce Marte, Venus și, respectiv, Soarele sunt în Fecioară pune-ți pasiunea și creativitatea la lucru și consolidează-ți sentiment de lucru în echipă cu partenerii.

Ai o șansă să vindeci relațiile pe calesă se ducă dar și rănile inimii care au fost la fel de crude. Luna nouă din Fecioarei, de luna trecută a venit la pachet cu un nou ciclu cerut de rutinele tale de sănătatea, căutarea unui alt loc de muncă sau poate îți dorești o viață cu totul nouă. Pe măsură ce treci în septembrie, dă drumul la ceea ce nu funcționează, evită să fii critic, căută soluții și concentrează-te pe vindecare. Repară punțile – emoționale, mentale, emoționale, fizice și fă curățenie în sufletul tău.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC Relaţional

 Dacă crezi că există undeva o persoană mai grijulie și mai plină de compasiune, cred că este timpul să te deschizi, mai ales că Mercur te ajută să faci asta. Nu îți faceți griji că va profita de pe urma ta. Dragostea nu înseamnă musai, răzbunare.

Marte cu energia lui își unește forțele cu logica Fecioară și ar fi bine să gândești cu capul și nu cu inima. Lucrurile ți s-ar putea pîrea plictisitoare, dar iei decizii mai înțelepte atunci când nu ești condus doar de pasiune.

Trigon de forță dintre Marte și Pluto care durează până pe 4 octombrie, te încurajează să fii îndrăzneț și ai șanse, ceea ce spune deja multe, să faci ceva în numele iubirii. Ce crezi că ți s-ar putea întâmpla dacă ai îndrăzni să fii tu și să ieși cu un coleg, fără să te gândești la ce spun ceilalți. Nu vei știi niciodată dacă nu vei încerca. 

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC Profesional

Cheltuielile neașteptate undeva după 5 septembrie, ți-ar putea reduce profitul. Dacă vrei să îți mărești veniturile, ar trebui să îți extindeți baza de clienți în această lună. Fii atent, pe 7 și pe 8 septembrie pentru că poți semna un contract cu un client important.

Dacă îți cautați un alt loc de muncă, s-ar putea să ai șanse să revi la un fost loc de muncă undeva în jurul datei de 12 septembrie. Această lucru, te va menține pe un teren financiar stabil.

Luna plină din 14 septembrie aduce sfârșitul unui proiect de grup. Rezultatele vor fi mixte. Situația seamănă foarte bine cu momentul când mai mulți bucătari strică bulionul. Vei primi o misiune mult mai bună către sfârșitul lunii 29 septembrie, cu ajutorul lunii noi.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC Financiar

În comparație cu alte luni ale anului, acum este una în care te simți detașat, relaxat și inspirat. Pare un moment excelent pentru tine să abordezi acel proiect financiar pe care l-ai păstrat pentru momentul potrivit. Această senzație poate fi standard pentru unii, dar pentru alții se poate resimți ca o victorie.

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri financiare te surprinde chiar și pe tine. Dacă ai solicitat o majorare de salariu sau să ți-ai invitat colegii la o cină sau la un eveniment, pregătește-te și primește și bucuriile. Există multe lucruri, diferite, în viață de care te-ai putea bucura și la care acum ai acces; oamenii, locurile și lucrurile care te interesează sunt la îndemână. Un surplus de încredere nu ți-ar strica dar să ai grijă deoarece asta a adus necazuri multora care s-au crezut stăpânii lumii. Și nici tu nu ești imun la greșeli.

Horoscop Minerva Septembrie 2019 BERBEC Sănătate

Poți beneficia de pe urma sporturile competitive și a toate tipurilor de activități în această lună. Nu numai că acest lucru este bun pentru tine în sens social, dar este bun și pentru sănătatea ta: circulația sanguină, tonusul muscular și starea generală.

Pe măsură ce timpul trece, s-ar putea să fii mai înclinat să îți planifici rutina legată de sănătate și de fitness. Nu există nicio îndoială că ai în minte atingerea unei condiții fizice de invidiat și este posibil să dorești să să faci acest lucru cât mai eficient.

Pe măsură ce Marte va tranzita Fecioara pe 17 septembrie, vitalitatea și rezistența ta ar putea crește foarte mult.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top