Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Leu

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Leu. Te concentrezi pe ceea ce este cel mai aproape de inima ta – casă și familie. Cariera, realizările și munca intelectuală sunt privite cu detașare dacă ne gândim la modul în care îți influențează viața de acasă și persoanele dragi. S-ar putea să te simți inspirat pentru a studia arborele genealogic, ca să iei legătura cu rădăcinile tale. 

O mulțime de activități se desfășoară în trei domenii distincet ale temei tale natale: Casa a 8-a, sectorul activelor, moștenirilor, banilor altora, Casa a 6-a a stilului de viață, sănătății și nutriției și Casa a 12-a, sectorul cel mai intim al temei natale. Marte își continuă călătoria prin Scorpion, prin Casa a 4-a a familiei și a modului de a gândi lucrurile, atunci este o oportunitate excelentă de a face acele lucruri, în jurul casei, pe care le-ai evitat în ultimul timp.

Venus s-a mutat în Capricorn, sectorul rutinei cotidiene, acasă sau la locul de muncă și a sănătății, săptămâna trecută, încurajându-te să nu fie atât de greu pentru tine. Dacă te-ai îndepărtat de planuri și proiecte și ai fost disciplinat în ceea ce privește sănătatea, Venus te poate încuraja să încetinești ritmul și să îți oferi un pic de răsfăț.

Dacă ești pregătit pentru o aventură sentimentală, acesta ar putea fi începutul unor momente plăcute. În cele din urmă, fii pregătit pentru o oportunitate în acest sens, joi. Ar putea pica, așa, din senin.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Leu Relațional

 Lucrează pentru a rezolva ceea ce poți păstra, în mod rezonabil, în tine și ceea ce ar trebui să riști să dezvălui. Gândurile tale se vor îndrepta către cei apropiați în timp ce îți examinezi viața în detaliu. Vrei să înțelegi impactul pe care l-au avut alții asupra ta. 

La începutul săptămânii există un sentiment de speranță reînnoită în ce privește viața sentimentală, datorită lunii entuziaste din Vărsător. Dacă ai crezut până acuma, că opțiunile tale romantice sunt limitate, gândește-te din nou.

Luna ajunge însă mai târziu în Pești, undeva la mijlocul săptămânii, forțându-te să privești partea logică a lucrurilor. Cântărește cu atenție pro și contra înainte de a lua decizia finală.

Ai tendința să iei lucrurile personal în timpul trigonului separant Mercur – Neptun ceea ce sugerează că ai putea cunoaște pe cineva nou. Este posibil să fi greșit ceva sau să dai greș? Încearcă să nu gândești întotdeauna la ce e mai rău.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Leu Profesional

 Chiar dacă nu ești la locul de muncă astăzi, cercetările în acest sector al vieții arată răsplată pe măsură. Asumă-ți un risc. În acest fel, se vor deschide noi uși pentru pentru tine – oameni, locuri și oportunități. 

Fii totuși, agresiv în relațiile cu ceilalți. Ar putea fi un moment provocator. Activitățile se pot opri, proiectele stagnează și zvonurile circulă cu viteza luminii. Trăiești senzația că nu se întâmplă nimic. S-ar putea să te simți dezamăgit, obosit sau frustrat. Fă tot posibilul și depășește-le. Energia și ea, suportă o schimbare de curs. Unele lucruri care nu mai funcționează vor trebui abandonate. Pune o anumită distanță între tine și problemele care sunt. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Leu Financiar

 Ai tot felul de sclipiri de geniu când este vorba despre câștigurile tale. Nu renunța la ceva care pare a fi o lovitură lungă, pentru că s-ar putea să nu fie, având suficient timp și pregătire. Vestea proastă este că munca de zi cu zi ar putea suferi o schimbare nedorită. Este posibil să apară un nou șef, o schimbare a responsabilităților sau chiar o reducere a salariului deoarece instituția se luptă cu economia în schimbare.

Ești într-o dispoziție creativă și gata să împărtășești din  cunoștințele tale cu alții. Comunică cu grijă și te vei străluci în prezentări, vânzări sau întâlniri de lucru. Fii diplomat și deschis la compromis în timp ce lucrezi cu o diferență de opinie profesională sau doar înoți printr-o politică de birou dezordonată. Cheltuiește bani pentru reparații sau achiziții inevitabile.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Leu Sănătate

 Lucrul bun în acest moment este faptul că ești încurajat să vorbești mai mult pentru tine. Acum ești dispus să stabilești granițe și să le spui altora verde, în față, ce gândești. Acest lucru este excelent pentru starea ta emoțională. Nu numai că purifică atmosfera, dar te ajută să te simți mai puțin martir și să ții efectiv, mai bine, lucrurile sub control. Păstrează acest sentiment cât mai mult și sănătatea va înflori.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top