Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Scorpion

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Scorpion. E timpul să fii direct. Comunică-ți nevoile și dorințele. Acum ești mai înclinat să vorbești despre tine și despre trecutul tău. Acest lucru se poate percepe ca o stare de neliniște. Încearcă să nu te mai gândești la nimic și să te te relaxezi cu adevărat. 

Este o perioadă deosebit de fructuoasă pentru orice efort care presupune lucrări, idei, fapte și figuri. Dinamicul Marte în semnul tău te poate face mai hotărât ca niciodată, dar la fel cum intri în ritmul tău, cineva ar putea să îți arate cartonașul roșu. Pregătește-te să fii flexibil în această săptămână, pentru că nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla.

Totuși, pe măsură ce Venus se deplasează prin Casa a 3-a, sectorul tău de discuții și gândire, ar putea fi mai ușor să negociezi și să te înțelegi cu ceilalți, în general. Prezența lui Saturn și a lui Pluto în Capricorn, ar putea însemna că vei fii la fel de intens, mai ales că Venus te poate ajuta în acest sens.

O concentrare pozitivă în zona financiară, poate aduce câștiguri și recompense, mai ales dacă folosești influxurile lunii din Pești, miercuri și joi, deoarece intri pe drumul care îți va crește veniturile. 

Joi, pregătește-te pentru că o întâlnire care ar putea fi mai mult decât încântătoare. Iar vineri poate fi excelent pentru a lua decizii serioase și concrete.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Scorpion Relaţional

Apucă-te de ceea ce poți acum, de ce sau de cine dorești cu adevărat să fii. Vorbește-i despre fapul că te interesează și despre cum te simți cu adevărat în prezența ei/lui. Conectează-te la un nivel mai personal pentru că ești plin de putere și pasiune. Împărtășește-le. Emoțiile sunt extrem de intense. Savurează și câteva momente de oprire pentru a contempla și privi lucrurile din interior. 

Deoarece Venus face echipă cu Capricornul practic, nu ești la fel de pasional ca de obicei. Această influență venusiană are de astă dată, un efect de împământare, care te poate face să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită, mai rezonabilă.

Ești puțin mai visător deoarece Neptun a revenit în mers direct în domiciliu, săptămna trecută, dar în străfundurile ființei tale știi adevărul. Speri doar că te poți preface puțin mai mult.

Trigonul dintre Mercur, aflat în semnul tău, și Neptun, te aduc într-o poziție bună pentru a afla adevărul. Dacă pui întrebările corecte, vei primi răspunsurile dorite.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Scorpion Profesional

Orice vei aborda vei face cu mare convingere. Există un foc interior, care nu arde întotdeauna cu flacără. Cuptorul este pornit, astfel încât să profiți la fel de bine de acest moment. Poți cuceri lumea și nu numai.

Este posibil să începi să vezi progresele la proiectele la care lucrezi de ceva timp. Probabil că vei avea mai mulți clienți, fluxul comunicării va fi mai ușor și iată cum satisfacția apare la orizont. În timp ce unii din jurul tău pot urmări năluci, tu vei lucra cu atenție din culise. Este o perioadă ideală pentru a lucra la obiective și țeluri care vor fi baza pentru viitor.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta se referă la relațiile tale și te face să vorbești mult mai mult despre ceea ce ai nevoie. Îți propui să obți asta acum, făcându-te să îți cunoști clar obiectivele. Tu schimbi oamenii cu care stai și ei, la rândul lor, te schimbă într-un mod bun. Vei câștiga mai mult dacă ești atent la sfaturile care le primești decât să lupți împotriva lui.

Dacă ai nevoie de o favoare sau vrei să comunici o dorință, asigură-te că ești auzit. O comunicare clară este esențială acum. Lasă-i pe alții să îți cunoască punctul de vedere. Acum este momentul să iei mari decizii financiare. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută la locul de muncă poate duce la un nou aranjament. Rețeaua este în avantajul tău acum. Scrierea, vorbirea, forjarea relațiilor vin cu ușurință. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Scorpion Sănătate

 Nu lăsa lucrurile mărunte să te enerveze. Dacă nu ești atent, în timp ce ești într-o călătorie poți avea un accident minor. De asemenea, fii conștient că sub influențele actuale, boala este un mesaj din partea corpului tău. Trebuie să auziți ce îți spune. Universul îți oferă șansa de a atinge o cunoaștere și o înțelegere mai profundă a nevoilor corpului tău în avans, astfel încât să poți face ceva înainte să apară o problemă reală.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top