Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Fecioară

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Fecioară. Săptămâna este un moment ideal pentru a absorbi informațiile din mediul profesional precum și relațiile cu oamenii din el. Dacă te simți distras, încearcă să te detașezi, rupe-te de rutina heirupistă. Mintea ta este în mod deosebit iscoditoare în acest moment. Învățarea, călătoriile scurteă și comunicarea te atrag acum. 

Luna în Berbec, în Casa a 8-a, sectorul tău intern ar putea inspira un început nou sau poate o curățenie în profunzime. Dacă ești nerăbdător să îți găsești locul, acesta este momentul să te așezi și să reflectezi la anumite principii de viață. De exemplu, dacă te-ai gândit să adopți un animal de companie sau să faci alte modificări cheie, fă-le acum.

Între timp, Venus este în Casa a 5-a, sectorul tău de creativitate, agrement și romantism, ceea ce poate aduce ușurință și har în această zonă. Dacă te-ai gândit să realizezi anumite lucruri, Venus te va încuraja să încetinești și să te conectezi la sentimentele tale. Dacă faci acest lucru, te poți impune să faci câteva schimbări care să îți dea mai multă libertate de mișcare.

Când vine vorba despre relații, Neptun, care a revenit în mers direct săptămâna trecută, poate clarifica o situație între tine și o altă persoană. Dacă te-ai întrebat ce se întâmplă, poți afla acum. În cele din urmă, vineri te-ai putea organiza. Dacă există ceva ce vrei să îl realizezi, un pic de planificare îți poate fi de ajutor.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Fecioară Relațional

Fă-ți timp pentru familie săptămâna aceasta. Împărtășește cu ei o întâmplare, luați cinea împreună sau mergeți la un spectacol sau un concert. Fii alături de mama sau e o femeie care a avut grijă de tine, nu precupeți niciun efort și nu face rabat de la cheltuielile practice necesare, cum ar fi o reparație la domiciliu sau a mașinii. Este posibil să te coste ceva bani pentru a-ți câștiga liniștea sufletească în această fază. 

Gresești dacă ești prea prudent, deoarece Venus  este deja în Capricornul practic și chiar dacă dorești să îți asumi mai mult mister romantic, acum te simți restricționat.

Luna prin sensibilii Pești, la mijlocul săptămânii, face să obți o doză dublă de simț artistic. Totuși, te identifici cu energia pământului, deci nu vei fi prea departe în afara zonei tale de confort. Luna în Vărsător la sfârșit de săptămână, îți ușurează nevoia de a face conexiuni noi, dar nu te gândi că vor duce toate la relații romantice, mai mult ca sigur, nu, dar încercarea moarte n-are. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Fecioară Profesional

Scoate-ți din minte problemele legate de muncă. Gândindu-te la muncă nu vei face altceva decât să te enervezi și să fii frustrat. Dacă trebuie să fii la serviciu sâmbătă, încearcă să nu faci valuri. Evită contactul cu ceilalți cât mai mult posibil. 

Mai mult ca sigur vei simți o schimbarea vântului. Se încheie o lungă perioadă de întârzieri, comunicări greșite și probleme tehnice. Poate dorești să te eliberezi și să începi ceva nou. Ar fi înțelept să aștepți. Fă tot posibilul pentru a tr reorganiza și a simplifica spațiul de lucru. Fii atent la detalii și termină tot ce poți, astfeș vei fi mai bine pregătit pentru oportunitățile pozitive din viitor. Evită orice tendință de a exagera.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Fecioară Financiar

S-ar putea să te simți mai matur în ceea ce privește modul în care gestionezi banii. Investițiile riscante s-ar putea să nu te mai atragă. În schimb, ai putea căuta titluri de aloare, obligațiuni și alte vehicule bancare cu perspective mai conservatoare. Aspectele arată că viața ta socială poate exploda brusc și neașteptat. Încearcă să echilibrezi totul cu har. 

Mergi înainte cu rutina obișnuită și rămîi detașat. S-ar putea să nu fie momentul potrivit pentru a te angaja într-un plan serios de lungă durată. În schimb, păstrează-ți munca variată și interesantă. Îți dorești și ești pregătit să interacționezi cu colegii de serviciu. Crearea de conexiuni sau angajarea în unele călătorii te vor ajuta imens. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Fecioară Sănătate

Acesta este unul din acele momente în care te-ai putea simți mai presat decât de obicei. Nu îți neglija sănătatea pentru a avea cât mai mult timp liber. Dacă faci asta, ar putea deveni un obicei. Este mai bine să îți planifici ziua și să îți acorzi timp pentru antrenamente și pentru a mânca bine. Asigură-te, de asemenea, că dormi mult. Face parte din raportul unei sănătăți bune, indiferent ai de a face.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top