Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Pești

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Pești. Vei avea parte de o mișcare și activitate sporită. Comunicarea și contactul cu semenii și subordonații vor fi esențiale. Probabil vei dobândi noi abilități sau vei depune eforturi pentru a îmbunătăți abilitățile pe care le ai. Este un moment favorabil pentru a vizita locuri religioase, a medita și a absorbi lecții profunde de viață. Este o perioadă bună, dar depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta. Pe măsură ce Venus este de săptămâna trecută în zona ta socială, te poate ajuta să aduci o energie mai bună și înălțătoare în interacțiunile tale. Dacă dorești romantism îl poți găsi într-un cadru formal sau la un eveniment de afaceri.

Dacă ești gata să îți duci cariera la nivelul următor, Jupiter, încă în sectorul carierei, a ambiției profesionale și a obiectivelor, te-ar putea ajuta la demararea acestui proces. Aceasta este, de asemenea, șansa de a te bucura de lumina reflectoarelor și de a permite tuturor să știe mai multe despre talentele și abilitățile tale.

Neptunul a revenit în mers direct miercurea trecută, ceea ce ar putea duce la progres în mai multe planuri și proiecte personale. Dacă te-ai simțit blocat în ultimele luni, acest lucru începe să se schimbe. Posibil ca Neptun în faza sa retrogradă să fii avut un efect purificator iar din acest moment, vei constata că lucrurile pe care le-ai evitat pentru că nu le înțelegeai, devin foarte clare. În sfârșit, o conversație, joi te-ar putea încuraja să te implici într-un proiect comunitar original și interesant.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Pești Relațional

Este posibil să treci printr-o metamorfoză în ceea ce privește sentimentele și alegerile tale în viață. Această nouă perspectivă îți servește bine. Pe măsură ce îți planifici pașii următori, asigură-te că acorzi fiecărei idei, timpul și atenția adecvate. S-ar putea să fie momentul să iei în considerare și să duci la nivelul următor o relație sentimentală. Luând în considerare diferitele perspective precum și stabilirea priorităților, acestea par să fie cheia unei săptămâni fericite. Încearcă să vezi dacă relația în care te afli este ceea ce dorești tu pentru viitor. 

Când stăpânul tău planetar, Neptun a revenit în mers direct, el ți-a dat permisiunea să te avânți înlarg, cu toate acestea, ignorarea realității nu te va duce departe.

Mercur se află încă în misteriosul Scorpion, și în timpul tranzitului său ar putea să-l intimideze pe Neptun mai târziu, așa că nu vei dori să îți dezvăluiți dorințele cele mai intime. Lasă-l sau las-o să ghicească, poate fi incredibil de sexy!

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Pești Profesional

 Ești cu un pas înaintea celor din jurul tău. În loc să te simți frustrat de ritmul lor lent, fă-ți timp pentru a-i stimula prin modul tău de gândire. Fii răbdător, înțelegător și susține-i. Procedând astfel vei grăbi procesul și vei face pe toată lumea mai fericită.

Este o perioadă foarte stabilă în care poți face multe, ideal ar fi să îți faci timp pentru organizare în a-i sprijini. Ești capabil să pui planurile în acțiune și le poți duce la bun sfârșit. Un bărbat mai în vârstă, poate un șef care permanent te stimulează pentru munca bine făcută,  observă abilitățile tale organizatorice,chiar dacă la un moment dat pot exista unele conflicte. Fii deschis și fă lucrurile la vedere.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Pești Financiar

 Lași încă să zboare banii pe fereastră pentru gusturile tale ciudate. Este posibil să fie nevoie să îi anunți pe ceilalți cât ești de diferit de ei în ceea ce privește nevoile, dorințele și obiectivele personale. Totuși, uneori, o parte din asta cere mai mult, adică implicare și seriozitate în dezvoltarea relațiilor profesionale. Vrei să înveți de la alții și să aduci experiența lor în materie de bani, în viața ta financiară.

Noile scheme de lucru au ocupat o mare parte din timp. Este un moment bun pentru a-ți extinde baza de cunoștințe, mai ales dacă te simți atras de cercetare și ai o viziune mai mare. Cercul tău social te ajută, extinzându-ți perspectivele și să iei alegeri. Adună toate contribuțiile de la ceilalți, deoarece perspectiva lor o poate îmbunătăți pe a ta. Nu renunța însă la perspectivele tale individuale. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Pești Sănătate

  Ai tendința să sări peste întregul proces al consumului de alimente sănătoase, preferând să nu ții dietă. Ești mai preocupat să îți astâmperi foamea decât de problemele de sănătate. Dacă vrei să pui pune în practică unele dintre ideile tale, trebuie să mânânci corect.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top