Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Taur

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Taur. Concurența la locul de muncă te poate determina să te simți stresat sau să îți faci griji pentru reputația ta. În loc să te lași prins în conflict, continuă să muncești și eforturile tale vor vorbi de la sine. Evită viciile acum și în schimb, încearcă să te orientezi spre o cale de perfecționare de sine, poate cu ceva mai multă educație și învață noi abilități. 

Vei fi dornic să îți extinzi opțiunile cu privire la dorințele personale, chestiunile legate de bani și proiectele creative. Cu stăpâna ta planeară, Venus, care s-a muta în Capricorn, vei dori mai multe de la viață și cu o abordare corectă, le poți avea. De asemenea, există o atenție sporită, cu Soarele care traversează Casa a 8-a,un sector profund emoțional, timp de câteva săptămâni. De fapt, cu Luna în Pești de marți, acesta poate fi un moment de schimbare dacă dorești să fie. Oricare ar fi problemele cele mai presante, stabilește ce intenție ai și rezolvă-le. Mergi cu trend-ul lunii și poți observa treptat progresul.

Joi poate aduce o întâlnire sau o oportunitate interesantă care te scoate din anonimat.  Orice ar fi, te-ar putea face dornic de mai mult. În plus, cu Marte în Casa a 7-a, în sector relațional, o legătură amoroasă s-ar putea să se potrivească cu deciziile tale, ca potențial.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Taur Relațional

 Dragostea este o luptă pentru tine săptămâna asta. Inima te trage în toate direcțiile. Încearcă să vindeci fisurile din legăturile care sunt deja. Petreceți mai mult timp împreună și planifică-ți momentele de romantism și pasiune. Concurența poate fi inevitabilă chiar acum, așa că planificați-vă strategia pentru asta. Luați lucrurile la pas și dă drumul egoismului.

Venus a intrat în Capricornul practic încă de săptămâna trecută, astfel încât gesturile romantice mari nu vor fi importante. Găsește o modalitate de a face o primă impresie bună, fără a scoate pe cineva din răbdări.

Luna va fi în sensibilul Pești, uneva la mijlocul săptămânii, și va pune capăt momentelor excesiv de dramatice. În acest moment, ești mult mai concentrat pe bunul simț decât să fii ceva „în plus” sau o cantitate neglijabilă.

În sfârșit, un trigon Mercur – Neptun în semne de apă, îți permite să exprimi ceea ce simți în sufletul tău. Este plăcut să-ți explorezi emoțiile într-un mediu de încredere și de susținere.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Taur Profesional

Ai o energie reînnoită. Există o tensiune dată de puterea profesională care o ai. Folosește această energie pentru a crea un nou plan de atac în ceea ce privește cariera și oamenii cu care lucrezi. Poate că este timpul să iei o poziție mai puternică în ceea ce crezi.

Universul susține relațiile pozitive cu clienții și colaboratorii. Energia te-ar putea face să fii neobișnuit de normal. Nu este momentul să te descurajezi. Vizualizează-ți obstacolele ca provocări. Vizualiză ceea ce dorești și fii foarte clar în sine că acest lucru este posibil. Cu cât ești mai concentrat pe acest lucru, cu atât norocul tău va fi obținerea a ceea ce îți dorești și ai nevoie. Acest lucru este util mai ales dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Taur Financiar

Un aspect armonios face probabil să te simți confortabil și respectat în această săptămână. Oamenii ajung să comunice cu tine despre tot felul de lucruri, inclusiv munca și banii pe care îi primești pentru a o face, Casa a 10-a, a carierei și a obiectielor personale fiind susținută pentru inspirație și idei noi.

Alții au obiective concurențiale pentru tine, provocându-ți o anumită frustrare. Relația îți poate provoca stres, așa că reține că nu poți fi pe placul tuturor. Ai grijă la obligațiile pe care le poți menține pe linia de plutire și care îți oferă iubire și sprijin, lucrând la ceea ce oferi și ceea ce primești în relațiile din viața ta. Fii tu, vorbește din inimă și fii gata să faci compromisuri. Amintește-ți că a lucra în echipă este cel mai bun mod care garantează succesul. Nimeni nu poate face totul cu o singură mână.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Taur Sănătate

Aspectul financiar în ce privește sănătatea, vor deveni mai importante în săptămânile următoare. Universul sugerează faptul că este timpul să-ți definești obiectivele de întreținere – fitness, sală – astfel încât să știi pe îți cheltui banii. Dacă nu te folosești de calitatea de membru la sală, anuleaz-o și încearcă o altă formă de exercițiu care ți se pare mai plăcut și te ajută să economisești și bani.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top