Connect with us
Horoscop ora 5:00 - 3 mai, cifra care guvernează ziua este 4, atenție mare la exigențele zilei

Horoscop ora 5

Horoscop ora 5:00 – 3 mai, cifra care guvernează ziua este 4, atenție mare la exigențele zilei

Mișcările astrale de la începutul lunii mai sunt în toi, iar zodiile resimt asta în două mari feluri. Fie sunt extrem de aglomerate, parcă a tăvălit remorca cu probleme și situații la limită de rezolvat, fie sunt într-o perioadă extrem de agitată și ușor iritabil, orice scânteie poate declanșa un scandal.

Horoscop ora 5:00, 3 mai 2021 – Numărul zilei impune exigențe pentru toți nativii

Cifra care guvernează ziua de 3 mai 2021 este cifra 4, care impune prin numerologie exigență la cote înalte, dar și perseverență. Oricum cele două nu pot una fară alta. Cei mai câștigați sunt nativii pragmatici care vor reuși să treacă cu brio peste o zi plină de provocări. Haideți să vedem ce aduce a treia zi din luna mai pentru fiecare zodie.

Vă reamintesc că anul 2021 este guvernat de cifra 5, anul în sine IMPUNE adaptarea la situații limită. Ziua de 3 mai și toate zilele de din luna mai, mai au un 5 de la lună. Care dublează toate caracteristicile anului, doi de 5 până pe 31 mai 2021. Prin urmare fiți atenți, în gardă, nu lăsați treburi nefăcute și nu amânați deciziile, în special până pe 14 mai când vor fi 3 de cinci și se schimbă direcția în care merg situațiile spre finalul lunii. Horoscopul lunar realizat de colega mea Minerva vă explică pe larg despre ce este vorba.

Berbec

Astăzi este o zi care începe puțin mai greu, chiar dacă sunteți plini de energie și de entuziasm, cei din jur nu se mișcă după bunul plac. Dar asta va dura doar până dupa ora 12 când lucrurile se vor mai potoli.

Pe plan profesional, totul merge ca pe roate și vă bucurați de roadele muncii. Pe plan personal familia murmură în jurul vostru de nemulțumiri, marea problemă este că nu aveți urechi să-i audeți.

Taur

Astăzi ziua nu pare la început să vă ofere prea multe oferte de distracție sau satisfacție, dar din senin vor începe să curgă. Și la final de zi veți fi foarte mulțumiți. Pe planul profesional nu doar ziua ci întreaga lună  este plină de realizări și vă dă speranțe pentru un viitor concediu. Sunteți puși pe achiziții, pe reînoit garderoba, pe aranjat în casă, vestea bună este că vă susține Casa Financiară.

Gemeni

Ați avut o perioadă mai grea din toate punctele de vedere. Horoscopul anual vă avertiza că primele luni nu sunt cele mai fericite pentru voi, dar bine că am ajuns în luna mai, din 21 se trece în zodia gemeni și până pe 21 iunie, acest lucru va avantaja mult nativii din această zodie. Reușitele vor fi pe toate planurile pe care vi le propuneți și găsiți puterea să „mișcați și-un munte din loc” dacă vă stă în cale.

Rac

Gânduri. Acesta este cuvântul care vă descrie ziua. Dis de dimineață vă treziți cu gânduri, semne de întrebare, și nici nu veți observa când trece ziua. Partea bună este că nu sunt gânduri care să vă frământe sau consume, dar încă o veste bună este că nici nu prea aveați chestii de rezolvat sau de făcut, deci merge să vă pierdeți în gânduri.

Leu

Planurile sociale pe care vi le-ați făcut din timp nu prea ies astăzi, prietenii se retrag din ieșiri, mesele se retrâng și posibil să vă simțiți puțin dați la o parte. Vă umpleți ziua cu relaxare și asta aduce voie bună la pachet. Familia vă susține astăzi moral și găsiți în ei o persoană cu care să vă împărtășiți gândurile.

Fecioară

Sunteți prost dispuși astăzi și aveți tendința să le stricați cheful și celor din jur, ba chiar vă și iese în unele cazuri. Ar fi mai bine să vă retrageți puțin, cel puțin până vă calmați puțin. Nu de alta dar este posibil să spuneți cuvinte care greu pot fi retrase, fară rost și sens și riscați să izbunească scandaluri și certuri, valabil pe orice plan.

Balanță

Sunteți al 7-lea nativ după horoscopul european, iar acest număr vă va sprijini foarte mult. Încercați să faceți lucruri importante în data de 7, 17, 27, ziua cu cifra de destin 4 vă aduce vouă ca de obicei o situație limită pe care trebuie s-o gestionați și la care trbuie să găsiți răspunsuri.

Scorpion

Ziua începe bine și se termina la fel de bine ,dar pe parcurs apar situații neprevăzute. Așa că dacă plecați de acasă sau la drum verificați de două ori dacă aveți toate actele necesare, dacă mașina este în regulă, tot ce ține de lucrurile esențiale în astfel de situații. Cel mai bine pentru că riscați să vă treziți că ba ați uitat ceva și când vă dați seama sunteți prea departe. Mare atenție la cei care călătoresc cu mașina astăzi, harta scorpionului arată pericole iminente.

Săgetător

Familia vă trage un semnal de alarmă, era momentul perfect Sărbătoarea Pascală să demonstrați că sunteți alături de ea și că vă dedicați ei, în special nativilor masculini. Reproșurile nu vor ezita să apară și tirul de întrebări și nemulțumiri vă surprinde. Aveți senzația că ați făcut tot ce ați putut. Atenție, doar senzația…

Capricorn

Familia vă cere foarte multă atenție, iar surprinzător, astăzi chiar sunteți plini de energie și aveți suficientă pentru fiecare. Relaxarea din ultima perioadă o fi avut un efect, dar vă ajută și așezarea astrală care vă dă un impuls de energie și de voie bună. Sunteți pe cale să vă schimbați locul de muncă pentru că ați realizat că acolo unde sunteți acum nu veți putea evolua spre ce vă doriți. Aveți șanse clare din iunie.

Vărsător

Astăzi parcă sunteți dual, o parte din dumneavoastră vrea să facă anumite lucruri, dar parcă un gând din subconștient vă spune să nu. Toată ziua stați și cântăriți și analizași variantele, dar posibil să vă iasă doar calculele și nu și rezultatele. Recomandarea astrologului este să vă reanalizați planurile și să renunțați la cele imposibile de realizat astăzi.

Pești

Ieșiți dintr-o situație cu acel noroc care vine rar în viața voastră, dar vă ajută să ieșiți din imposibilitate, precum înoată un pește prin apă fară prădători. Ziua per total este bună.

Daniela Stanciu a studiat astrologia la Londra s-a specializat in astrologie si numerologie si este pasionata de astre.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop ora 5

To Top