Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BALANȚĂ. Mare grijă la relații, se pot rupe

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BALANȚĂ. Mare grijă la relații, se pot rupe

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BALANȚĂ. In luna iunie, Balantele se bucura de sustinere in toate demersurile juridice, in ceea ce priveste studiile sau interactiunile cu instututii de stat, pentru diverse documente, semnaturi sau atestate.

Examenele sunt de asemenea de bun augur si le pot aduce multe satisfactii. De asemenea, e o perioada excelenta pentru calatorii sau pentru comunicare cu strainatatea.

Foarte semnificativa este insa axa familie-cariera, unde exista destul de multa apasare, Balantele confruntandu-se acum cu niste consecinte ale unor alegeri vechi.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 BALANȚĂ – Planul personal se schimbă, relații rupte

Pe de o parte, unii nativi pot incheia cu un drum profesional sau pot pune capat demersurilor de dezvoltare intr-o anumita directie socio-profesionala. Isi dau seama ca nu ii mai reprezinta, ca nu mai vor sa perpetueze anumite alegeri si rezultate, ca vor sa iasa dintr-o bucla a experientelor de acelasi tip.

Unele Balante isi pot aminti si pot retrai durerea ratarii unor oportunitati in trecut si acum au ocazia sa se impace cu toate aceste alegeri si experiente.

Altele isi dau seama ca vor mai multa autoritate si putere in plan personal, ca nu mai vor sa lase familia si confortul casnic pe plan secund si atunci au de facut niste alegeri  in acest sens.

Oricum, multe se schimba, se vindeca si se reconfigureaza in viata Balantelor, incepand cu aceasta luna, mai ales in ce priveste familia, trecutul, profesia si statutul profesional.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top