Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SCORPION. Viitorul sună bine

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SCORPION. Viitorul sună bine

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SCORPION.  Scorpionii sunt in continuare sustinuti pe zona partenerului de viata si a colaborarilor. Cel putin in prima decada, acesti nativi se pot bucura de vesti bune, armonie, intelegeri si acorduri profitabile. Gasesc o cale pasnica in orice situatie, chiar si in cele care au iz de conflict.

Dupa 9 iunie, incep sa aiba din ce in ce mai muta sustinere pe zona banilor si beneficiilor venite prin altii. Li se deschid usi, sunt creditati cu diferite sume de bani, li se arata clementa in caz de datorii pe care nu le pot acoperi acum.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SCORPION – Viitorul sună bine

Erotismul este accentuat, de asemenea. Scorpionii pot rezolva multe neintelegeri cu partenerul, in dormitor. Si pot fi extrem de seducatori si magnetici.

Esential pentru Scorpioni este si ceea ce se intampla pe axa cunoasterii, studiilor si strainatatii. Unii Scorpioni se gandesc la un viitor diferit, la noi perspective, iar pentru a le putea accede, trebuie sa incheie cu niste capitole din trecut.

Sa ierte ceva, sa inteleaga ceva, sa renunte la un punct de vedere. Mai ales in chestiuni legate de familie si mai ales acolo unde au existat tensiuni, polemici indelungate pe un subiect anume, nemultumiri.

Acestea se pot incheia acum, daca Scorpionii aleg, iar asta ii va elibera si le va da sansa unor noi posibilitati de a trai, poate chiar in alt loc decat pana acum.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top