Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 LEU. Sunteți într-o perioadă de izolare

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 LEU. Sunteți într-o perioadă de izolare

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 LEU. Zona prietenilor, a relatiilor sociale si a proiectelor de grup este activata in luna iunie, astfel ca Leii pot cunoaste acum oameni interesanti, pot socializa cu usurinta si pot avea acces in cercuri si proiecte care ii inspira si care reprezinta o sursa de invatare si distractie in acelasi timp.

Sa evite totusi iluziile, mai ales in materie de amor. Leii care se iluzioneaza acum sau amesteca dragostea cu prietenia, pot ajunge in situatii delicate si pot fi dezamagiti in cele din urma.

Foarte tensionata este axa muncii si a sanatatii, aici exista etape de inchis, lucruri de constientizat apropo de stil de viata, de abordare a muncii si responsabilitatilor, de program si rutina zilnica.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 LEU. Simțiți nevoia să vă izolați

Inteleg acum ca din anumite puncte de vedere nu mai pot continua ca pana acum.

Unii inteleg cauzele emotionale ale unor afectiuni fizice, altii inteleg cauzele rezultatelor limitate ale muncii lor. In orice caz, Leii e nevoie sa schimbe stilul de viata, modul de lucru, poate alimentatia si in general obiceiurile care tin de o anumite igiena a vietii.

Sunt mai sensibili, senzitivi si dispusi sa simta compasiune, sa coboare de pe soclu si sa priveasca lumea de la nivel de egalitate, poate chiar acceptand unele greseli sau unele consecinte ale infatuarii lor din trecut.

Leii ceva mai orientati spre evolutie spirituala, primesc mesaje subtile prin vise sau pe alte cai, simt nevoia sa se izoleze, sa mediteze, sa fie in liniste si sa se regaseasca prin conectare la sufletul lor.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top