Connect with us
Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 FECIOARĂ. Vești bune în plan financiar

Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 FECIOARĂ. Vești bune în plan financiar

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 FECIOARĂ.  Pentru nativii Fecioara, se activeaza zona sentimentelor si a relatiilor cu cei dragi si apropiati. E o perioada impregnata de sensibilitate, emotii multe si puternice, sentimente care pot fi apasatoare.

Revin la suprafata o serie de sentimente vechi, experiente care nu au fost incheiate corespunzator, relatii amoroase din trecut care au lasat urme adanci.

Si asta cu scopul de a le privi diferit, de a clarifica, de a intelege o data pentru totdeauna si a elibera un tipar nefunctional care s-a repetat de mai multe ori.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 FECIOARĂ – Stai bine financiar

De asemenea, Fecioarele pot sa-si dea seama ce duceau in carca si nu le lasa sa se manifeste la adevaratul potential, ce le tinea sa-si exprime iubirea, creativitatea si geniul.

In alta ordine de idei, aceasta luna le aduce Fecioarelor multe oportunitati de afirmare si dezvoltare in cariera. Unii nativi se pot implica intr-un proiect nou, intr-o noua conjunctura, in contexte inedite profesionale.

In orice caz, pare ca sunt sustinuti, atat cu recomandari cat si cu ingaduinta din partea celor cu care interactioneaza si de care depind anumite decizii care-I vizeaza.

Si financiar, au parte de inflorire si beneficii de tot felul.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top