Connect with us
Dificultăți mari pentru o zodie în săptămâna ce urmează. Mercur retrograd îi dă bătăi de cap

Horoscop

Dificultăți mari pentru o zodie în săptămâna ce urmează. Mercur retrograd îi dă bătăi de cap

Această zodie va avea parte de o săptămână grea din pricina lui Mercur retrograd. Nativii vor fi puși la încercare și vor trebui să dea dovadă de multă răbdare.

Aceștia vor fi nevoiți să își adapteze ritmul de viață sau de muncă la  ritmul celorlalți, se vor confrunta cu amânări, întârzieri sau dificultăți în negocieri și în colaborările profesionale, iar în cuplu pot să apară probleme de comunicare, spune astrologul Oana Hanganu.

Din fericire, după această perioadă tensionată, lucrurile se schimbă în bine pentru ei.

Pentru nativi, mijlocul lunii aprilie se anunță a fi prielnic pentru schimbare și înnoire, pentru demararea de noi proiecte  sau pentru intrarea, cu dreptul, în noi relații.

Soarele aflat în zodia lor le va da energie, vitalitate și încredere în forțele proprii, în timp ce planeta Uranus, ”pe ultima sută de metri” în zodia lor, îi va motiva să fie originali, independenți și creativi. La mijlocul lui mai, Uranus va intra în zodia Taur.

În 17 aprilie, asteroidul Chiron va intra în zodia Berbec și îi va ajuta pe nativi să se vindece de eventuale răni emoționale pe care le-au ținut ascunse din teama de a nu deveni vulnerabili. Va fi un proces lent și deloc ușor, dar absolut necesar și eliberator.

Zodia care va avea o săptămână grea este Berbecul.

Pentru a vedea ce au pregătit astrele pentru tine, apasă pe zodia ta.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚASCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Ce a pregătit Venus în Taur zodiilor

Horoscop Oana Hanganu pentru perioada cu Venus în Taur. Până în 24 aprilie, planeta Venus se va afla în Taur, zodie pe care o patronează.

Venus în Taur ne va îndemna să ne bucurăm de viață, să punem preț pe stabilitate, fidelitate și senzualitate în relații și să nu grăbim lucrurile, încercând să sărim peste etape.

Aflată în zodia Taur, planeta Venus va spori interesul nostru pentru frumos, lux, eleganță și confort, pentru obiecte de calitate, mâncăruri fine și plimbări sub clar de lună, pentru masaj cu uleiuri parfumate și muzică ”de suflet”, pentru buchete de flori parfumate și dulciuri și ne va îndemna să vedem în darurile oferite sau primite dovezi de iubire.

Venus în Taur ne va îndemna, de asemenea, să apreciem obiectele de artă, bijuteriile cu pietre prețioase, croazierele de lux și vacanțele în locuri pline de romantism, dar și să ne decorăm casa cu gust și să punem accent pe parfumuri, pe culori în armonie și pe țesături naturale.

Micile atenții, privirile complice și mângâierile vor fi mai valoroase decât o mie de cuvinte și de  declarații.

Venus în Taur favorizează relațiile pe termen lung, în care fidelitatea și afecțiunea sunt cele  mai importante valori.

Citește aici continuarea pentru fiecare zodie în parte!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top